Anya mindig azzal jön, hogy: "hát a jegyeid nem úgy állnak, így nem kapsz zsebpénzt. De nem költeném hülyeségekre. A lovasoktatásra költeném főként, meg még egyéb ékszerekre stb. Mert egy ideje lovagolni sem tudok menni, mert "drága" (1500 + út) Hátigazából 3-4-es tanuló vagyok, 7. osztályos. De a héten is kaptam két ötöst, és így se enged sehova. Már ezt eléggé unom, főleg, hogy a 11.-es nővérem, aki szintén nem valami mintatanuló, minden pénteken kap 1, vagy 2000 ft-ot, hogy elmenjen a barátnőivel. Szóval nem értem, én miért ne kaphatnék havonta csak egy ezrest. :( Nem állunk valami jól, de azért ez nem valami nagy összeg egy hónapra szerintem
Én vaterázok, sok mindent el lehet adni. Könyveket, régi ruhákat, játékokat el lehet adni 1.000 Ft körül, már ha nem teljesen rossz állapotúak.
2013. máj. 4. 12:22
2/24 anonim válasza:
Nem kapok zsebpénzt, ha szükségem van valamire, akkor azt megveszik. Hétvégenként szórakozásra adnak pénzt, vagy ha megyek valamerre a barátnőimmel, akkor is. Ha marad a kapott pénzből, azt félreteszem, és gyűjtögetem. Ebből a pénzből veszem az olyan dolgokat, amikre ők nem szívesen adnak pénzt, vagy ha adnak is, akkor sem akkora összegben, mint én igényelném. (pl smink)
16L
2013. máj. 4. 12:35
3/24 anonim válasza:
Én 10ezret kapok havonta, plusz még a bankkártyámra utalt ôsszeg, bár a szüleim mindent állnak, ruhát, szórakozást, stb., meg tízezerből olyan sok mindent nem is tudnék venni. Tehát gyűjtök, még nem tuodm, mire, max kávéra meg ajándékokra költök a saját pénzemből. Tudom, hogy mákom van, a szüleim hál Istennek jól állnak anyagilag, és még jó fejek is.
Szerintem segíts be a házimunkánál, pénzért cserébe. Esetleg bébiszitterkedj a szomszédnál vagy valahol, segíts idős embereknek, ilyen dolgokkal tudsz pénzt keresni.
2013. máj. 4. 13:00
4/24 anonim válasza:
Én mindig más mennyiségű összeget kapok. Vmikor 500-at, 100-et (pár hetente) vagy naponta 200-300-at...ezt elteszem és gyűjtöm sminkre.
2013. máj. 4. 13:33
5/24 anonim válasza:
Én nem szoktam kapni,egyáltalán.
16/F
2013. máj. 4. 13:51
6/24 anonim válasza:
Ha valamire szüksége van a gyereknek megvesszük, pl a lovaglását finanszíroznám ha lovagolni akarna. És ezenfelül heti 5000et kap amit arra költ amire szeretne.
2013. máj. 4. 14:00
7/24 anonim válasza:
Heti 1500.
16/F
2013. máj. 4. 14:41
8/24 anonim válasza:
Azért a lovaglás eléggé luxus dolog, már nem azért. Azt mondod nem költöd hülyeségre, akkor a lovaglás az mi szerinted? Mégis a városban hol tudnál szabadon lovagolni? Felesleges kidobott pénz az.
2013. máj. 4. 17:13
9/24 anonim válasza:
Utolsó! Mondd meg nekem, hogy miért hülyeség a lovaglás?
2013. máj. 4. 18:59
10/24 anonim válasza:
a lovaglás egyáltalán nem hülyeség, ennyi erővel minden más sport is az. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!