Hogyan szerezzek zsebpénzt? Ti mennyit kaptok?
Szerintem ez így egyáltalán nem fair veled szemben, hogy veled kivételeznek.. Bár lehet, hogy anyud így akar ösztönözni a jobb tanulásra, mert az évvégi jegyek már beleszámítanak a továbbtanulásba (persze csak akkor, ha már most nem vagy gimis:)). Én megpróbálnék beszélni erről vele.
Egyébként én sem kapok zsebpénzt, az anyukám akkor ad pénzt, amikor kérek valamire. Általában akkor kapok 2-3 ezer forintot, hogy gazdálkodjak vele.
17L
Semennyit. Régebben (kb. 12 éves korom körül) heti 500-at kaptam, de ez már rég megszűnt, nem is tartott sokáig. Eddig volt 2 farmerem, az egyik lyukas volt, a másik koszos (nem lehet kimosni), fél évig/évig azokat kellett hordanom, mert anyum (apum külön él) nem vett nekem gatyát, magának viszont elég sok új ruhát vett... Aztán nagy nehezen összegyűjtöttem 2000-et, mamámtól kértem kölcsön szintén 2 ezret, így tudtam venni egy normális gatyát...
Attól függ, mire kérek, van amire ad, van amire nem. Pl, ha el szeretnék menni egy barátnőmmel Mekibe, akkor arra néha ed egy keveset, de van amikor hülyeségnek tartja (ettől függetlenül ő is szereti), máshova még nem szoktam járni.
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!