Egy kis zsebpénzt hogyan szerezzek?
Egy rövidke történet aminek a folytatása elbukott, legalábbis egy időre. Gyors pénz kéne hogy folytathassam.
Tehát: Van egy bizonyos oldal, ez a yoohey.hu, ami részben annyi hogy "bid"-ek vásárlásával licitálhatsz termékre(1000-50000 környékén), ezeket általában nagyon olcsón viszik el. Minap vettem 50 bidet 2500ft-ért, ezekkel sikeresen nyertem egy PS3-at 1300-ft környékén amit most adtunk el 65000ft-ért. Sajnos a szüleimnek nagyon kellett a pénz így hát nekik adtam.Ez az üzlet, azthiszem ha ügyes lennék folytatódhatna!(hisz ez majdnem 60000ft bevétel lett) A baj csak az hogy kicsit nagyobb tételbe szeretnék venni "bid"-et mert ez puszta szerencse volt! Kb 15000ft-ra lenne szükségem hogy folytathassam, a szüleimtől nem kérek hisz ez a pénz is szinte 1 hét alatt elment, ötleteket várnék hogy lehetne gyorsan akár munkával pénzt szereznem?(Rokonokat,barátokat,ismerősöket kérdeztem, nem kell nekik segítség pénzért)
14/f
Szerintem meg tényleg csak szerencse, vagy inkább "beetetés" volt.
Örülj a gyors pénznek, de ilyenekre ne alapozz hosszú távon, mert csak megszívod.
Ha kicsit belegondolsz, te is rájöhetnél. Nincsenek Róbert Bácsik, az oldal üzemeltetője nem egy jótékonysági intézmény, ő nem tudná az oldalt üzemeltetni, ha a felhasználók többsége nem veszítene, amiből neki bevétele van, és amiből ő fizetné azoknak a nyereményét, amikből egyesek nyernek.
De ne higgy nekem, hajrá.
Legálisan viszont nem kereshetsz pénzt Magyarországon 14 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!