Hogyan szerezzek pénzt? /több lent/
Szóval 13éves fiú vagyok, és az a helyzet, hogy be akarok itthon segíteni egy kis pénzzel, mivel nem állunk túl jól anyagilag :/ van, hogy hónap végére már alig marad valamennyi....
És kérlek segítsetek nekem, hogy milyen módon tudnék pénzt keresni?
Az internetes kattingatós oldalak nem érdekelnek.
és az sem, hogy az idősebbeknek segítsek bevásárolni meg ilyenek, mert olyan irigyek, hogy ha nem lenne büdös a sz*rjuk, akkor saját maguk alól is kiennék....-.-
lécci normális válaszokat ok? köszi
Dicséretes a hozzáállásod.
Diákmunkák esetleg, amik szóba jöhetnek, mivel még elég fiatal vagy. Újságkihordás, telemarketing vagy hasonlók.
Kérdezd meg a suliban, vagy esetleg a neten nézz utána lakhelyeden hol működik diákmeló vagy hasonló. Ők tudnak segíteni, hiszen ez a dolguk...
Nézz szét a környéken hol tudnál boltba besegíteni, pakolni, árut feltölteni. Szülői hozzájárulást valószínűleg fognak kérni.
Sok sikert és kitartást!
1. válaszoló, köszi!!
2. válaszoló: nem ezekre vagyok kíváncsi h törvénybe ütköző vagy sem. nem ilyen válaszokat kértem ;) több ilyenre nem vok kiáncsi
Ragasztgass cetliket kertvárosi részben, hogy kerti munkát vállalsz. Jön a tavasz, ha azt is odaírod, iskola mellett, fiatal fiú, csak megsajnál valaki.
(hivatalos munkát nem vállalhatsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!