Kamaszok, ti kit tartotok példaképeteknek és miért?
Figyelt kérdés
2013. aug. 2. 21:20
21/25 anonim válasza:
"Életbeni" (huh, de hülyén hangzik, de nem tudok rá szót) példaképem nincs. De amúgy meg Leiner Laura. És most nem csak azért, mert hatalmas SzJGer vagyok, hanem azért, mert tetszik az íróstílusa, jó a humora, és egy egyszerű történetből is ki tudta hozni a maximumot. Íróként tisztelem. :) (én is szoktam hobbiból írogatni, nem vagyok valami hatalmas művész, de élvezem és szerintem ez a lényeg)
15/L
22/25 anonim válasza:
Adam Lambertet. Felnézek rá azért, mert felvállalja magát, és arra buzdítja a rajongóit, hogy ők is tegyék ezt. Legyünk büszkék magunkra, és na akarjunk megváltozni. Emellett gyönyörű hangja van, és igazán kitartó is.
23/25 anonim válasza:
Àhh nemtom de ha lenne tuti fekete lenne mert azokat nagyon bírom. Lehetne kitalálni. Zsír. Néger hapsi aki helyes, a szülei rá se mosolyogtak, ő meg elment dolgozni a kávébárba hogy legyen pénze. Mondjuk... hirtelen ráébredt hogy az élete egy rakat szar és elindul utazgatni az összekuporgatott moneybol. Azóta a Bahamákon él a szörfdeszkakölcsönzőben dolgozik meg minden. Asszem nem vagyok eljesen józan.
24/25 anonim válasza:
A nagypapámat. Sok mindenhez ért és időskorára is megmaradt az aktivitása. Bárcsak fele annyit elérnék az életben, mint ő!
25/25 anonim válasza:
a lovasoktatómat mert ő tényleg elért valamit az életben. a másik példaképem Tom Dorrance mert ő tényleg értett a lovakhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!