Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Hol lehet segítséget...

Kamaszok! Hol lehet segítséget kérni ez ügyben?

Figyelt kérdés
Át szeretném rendezni a szobámat, majdnemhogy teljes mértékben. 16 éves vagyok, 12 éve lakom ugyanabban a szobában, és bár nem mondható kislányosnak, mégis szeretném átrendezni a mostani ízlésem szerint. Ismertek esetleg olyan oldalt vagy fórumot, ahol belső építésztől vagy lakberendezőtől kérhetnék tanácsot, ingyenesen? Vagy esetleg ha mondanátok pár kreatív ötletet, azt is szívesen olvasnám, hátha tudok hasznosítani egy-két dolgot. ;)
2013. aug. 2. 19:33
 1/6 A kérdező kommentje:
Minden érdekes, elvetemült, fura megoldás, ötlet is érdekel! Csak szeretnék végre egy olyan szobát, ami nem a 10-12 éves énemet tükrözi (amivel egyébként semmi bajom nincs, de azért azóta egy kicsit megváltoztam, és az ízlésem is más lett).
2013. aug. 2. 19:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak az SP-t ne poszterold ki!
2013. aug. 2. 19:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd meg miből kell dolgozni, és milyen szobád van, én például szívesen mondanék ötleteket :D
2013. aug. 2. 19:43
 4/6 A kérdező kommentje:

Kedves Első! Köszönöm a hasznos ötletet, de ne aggódj, ennél azért kifinomultabb az ízlésem. ;)

Második! Sajnos a héten nem vagyok otthon, de ha leírom privátban, hogy milyen a berendezés, tudnál segíteni? :)

2013. aug. 2. 19:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Írd be Youtube-ra, vagy Google-ba, hogy room decor ideas :))
2013. aug. 2. 21:27
 6/6 anonim ***** válasza:
igen!
2013. aug. 2. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!