Kamaszok és Szülők! Mi a véleményetek ezeknek a kamaszlányoknak a kinézetéről?
1) [link]
2) [link]
3) [link]
4) [link]
5) [link]
Ki tetszik nektek, a kinézete alapján mit szűrtök le a lelkivilágáról stb :) Bármi, ami eszetekbe jut.
Az elsőnek hol volt az anyja,mikor befestette a haját?
A második normális,a lelkivilága a helyén lehet,a gondolkodását nem tudom megítélni,mert nem ismerem.
A harmadikkal valami baj van lelkileg vagy idegileg,én nem tudom,de a haja egész jó.
A negyedik teljesen normálisnak néz ki,de egy kicsit hosszú az álla.
Az ötödik normális lehet,de olyan kicsik a szemei,hogy kicsit sunyinak néz ki,de biztos nem az.
Közülük a negyedikkel barátkoznék csak.
17/L
De lilára..jaj..jó,fiatalság bolondság.. de akkor én nagyon öreg vagyok.:O
17 évesen ilyen a véleményem akkor?Nem vagyok én kicsit durván nagyon maradi?Ouch
Tök normálisan néznek, csak csöppet élénkebb a hajszínük.
Önértékelési zavar mert lila a haja, ennyi erővel annak is baja van aki kékre festi a körmét.
(Először nem értettem a kérdés lényegét, és elkellet olvasnom a hozzászólásokat, hogy meglássam a problémát.)
A vöröskének vennék egy csomag hajcsatot mert idegesítő hogyha nincs a közelben amikor kellene.
1) Nem rossz, tetszik ez a lila árnyalat. Én valami művészeti hajlamot, vagy enyhén komoly/depresszív lelkivilágot képzelek el neki.
2) Kicsit úgy néz ki mint Beja asszony. :D Ammúgy, hááát, tipikusan az a sminkes, farmercuccos szőke csaj. Egyszerű mostani fiatal. A lelkivilága rendben lehet, de nekem a mosolyágól valamiért egy kis rátartiság tükröződik.
3) Hát meglehetősen extrém, de be kell vallani nagyon jól áll neki. Őt is valami művészléleknek képzelem el, valamit a vörös az erő, a vér, a szenvedély, és néha az agresszió színe is. Egy vad csajszi lehet, már csak a nézés és szájtartás miatt is.
4) Egy teljesen normális kamasz. Rendben lehetnek a lelki dolgai. Valószínűleg a csendesebb, kevésbé kirívó típus, de mégis van benne valami egész érdekes.
5) Hipster csaj. :D Őszintén szólva, rettentően áll neki ez a szemüveg, és ez a frizura. :D A fogszabályzó is kikerülhetne. Egy modernebb szemüveggel, némi frufruval és fogszabályzó nélkül elég jól néznek ki. Ami a lelkivilágát illeti, szerintem ezért sokan nézhetik, de szerintem ennek ellenére is meg van magával elégedve.
Kinézet alapján melyik tetszik? 3. és 4. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!