Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek a Playstatio...

Mi a véleményetek a Playstation 4 kinézetéről?

Figyelt kérdés
Kicsit olyan mint egy paraleogramma. Az XBOX One-nál így is jobb, de én jobbra számítottam.

2013. jún. 11. 07:53
 1/8 anonim ***** válasza:
27%
Nem tökmind1 hogy néz ki? Ha beszélgetni akarsz akkor menj valami fórumra.
2013. jún. 11. 08:00
 2/8 A kérdező kommentje:

,,Amit máshól nem mertél... itt megkérdezheted''

Fórumon nem merem.

2013. jún. 11. 12:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

",,Amit máshól nem mertél... itt megkérdezheted''

Fórumon nem merem."

XDDD

Szerintem jól néz ki látszik hogy valami "egyedit" akartak csinálni

2013. jún. 11. 12:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Ja, szerintem se lehetett volna sokkal jobbat.
2013. jún. 11. 13:07
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ennél sokkal jobbat is tudtak volna, de semmiképp sem rossz. Pláne az Xbox One után, azután igazából nagyon meg kellett volna erőltetniük magukat, hogy rosszabbat csináljanak. Egyébként az első pillanatban amikor bemutatták kicsit az Xbox One-ra emlékeztetett, ami semmiképp sem pozitívum, de aztán ahogy forgatták és más szögbe is lehetett látni azért látszódott, hogy ez jobb.
2013. jún. 11. 13:46
 6/8 anonim ***** válasza:
sexxxyy lííddíí opopopopopop opa gama stálj
2013. jún. 11. 14:04
 7/8 Granitis válasza:
Szerintem ennél jobban elcseszni nehéz lett volna (főleg az xbob 360 és a ps 3 után)
2013. szept. 18. 23:01
 8/8 Granitis válasza:
szerintem olyan mint az xbox one: UNDORÍTÓ RANDA ÉS OLYAN SZÖGLETES MINT AZ OLSZTÁLYTÁRSAIM FEJE!
2013. okt. 17. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!