Kamaszok és Szülők! Mi a véleményetek ezeknek a kamaszlányoknak a kinézetéről?
Figyelt kérdés
1) [link]
2) [link]
3) [link]
4) [link]
5) [link]
Ki tetszik nektek, a kinézete alapján mit szűrtök le a lelkivilágáról stb :) Bármi, ami eszetekbe jut.
2013. júl. 31. 01:14
21/43 anonim válasza:
jobban jártunk volna ha nem látjuk
22/43 anonim válasza:
hát amit linkeltél utoljára ő sem valami szép. hogy milyen ember szép? pl megan fox. amúgy meg ajánlom nézz utána a rasszizmus szó jelentésének, mert attól mert megállapítom valakiről jogosan, hogy cigány attól még nem vagyok rasszista. és attól ő sem lesz fehér ember, hogy letagadja, hogy cigó.
23/43 A kérdező kommentje:
Mi az basszus, hogy JOGOSAN cigányozod le ?! Mondom, hogy nem cigány!! Nem érted? Utálom, ha valakit lecigányoznak csak úgy -.- Annyiban van igazad, hogy nem magyar. Csak félig. Az apukája görög, anyukája magyar. Mindkettőjüket láttam már, egyiknek sincs cigány beütése. Az, hogy lebarnult a lány és sötét haja van, nem jelenti azt, hogy cigány, például az alakja nem olyan :) AMúgy bocsi, hogy felháborodtam, csak nagyon allergiás vagyok rá, ha csak úgy cigányoznak valakit.
2013. júl. 31. 18:44
24/43 anonim válasza:
Az a csaj nagyok kedvesnek néz ki, totál szimpi, biztos barátkoznék vele. :)
25/43 anonim válasza:
Bocs,de ezek a lányok elég rondák,az utolsó meg pláne:D Sokkal szebb lányok szaladgálnak az utcán,de egyébként ha szépségről beszélünk akkor Megan Fox,Kim Kardashian,Dayana Mendoza tény ők nem tini lányok,de a képen lévő csajok sosem lesznek szépek!:) De hát végülis a szépség relatív,egyébként érdekelne melyik vagy te? Vagy esetleg melyiknek vagy az anyukája.....
26/43 A kérdező kommentje:
Nem árulom el, hogy melyik vagyok :)
2013. aug. 3. 17:26
27/43 A kérdező kommentje:
De mondjuk engem nagyon sokan szépnek tartanak, nem panaszkodhatok a kinézetemre. Mondjuk persze csak az tart szépnek, aki elviseli azt, hogy "mű" vagyok.
Megan Fox nekem nem tetszik, az arca szerintem csúnya. Nem is szeretnék egyikre sem hasonlítani, magamat adom.
2013. aug. 3. 17:28
28/43 anonim válasza:
Ha Megan Fox csúnya és te világi szépség, mért nem mondod meg melyik vagy te? :D Mondjuk tök mindegy mert egyik sem szép
30/43 A kérdező kommentje:
dehogy vagyok az első :) És egy szóval sem mondtam, hogy világi szépség vagyok, csak azt, hogy nem panaszkodhatok a külsőmre, hiszen sok bókot kapok. Megan Fox meg lehet szép, csak én nekem nem tetszik. Ízlések és pofonok.
2013. aug. 3. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!