Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok és Szülők! Mi a...

Kamaszok és Szülők! Mi a véleményetek ezeknek a kamaszlányoknak a kinézetéről?

Figyelt kérdés

1) [link]

2) [link]

3) [link]

4) [link]

5) [link]

Ki tetszik nektek, a kinézete alapján mit szűrtök le a lelkivilágáról stb :) Bármi, ami eszetekbe jut.

2013. júl. 31. 01:14
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

Amúgy:

az 1)-es: fogyókúra-mániás és történeteket ír

2)-es: átlagos tinilány, de nagyon sok baja van magával

3)-as: igazából érzelmes, de nem nagyon foglalkozik az emberekkel, morbid, szereti az extrém dolgokat, verseket ír és gyönyörűen rajzol.

4)-es: teljesen átlagos, egészséges kamaszlány, alán belé kicsit több szorgalom szorult.

5)-ös: Ő is szépen rajzol, és átlag kamaszlány. Nagyon kreatív.

2013. júl. 31. 09:39
 12/43 anonim ***** válasza:

Az elsőnek nagyon tetszik a haja, viszont soha nem festetném így be.:D

A második szép lány, viszont látszik rajta, hogy olyan apuci kislánya kategóriába sorolható.:D

A harmadiknak szintén tetszik a haja, én is vöröset szeretnék, viszont csúnyán néz rám.

A negyedik teljesen normálisnak néz ki, és az ötödik is.:)

Az utolsónál az volt az érzésem egyébként, hogy lehet, hogy valami súlyosabb lelki problémája is van a lánynak, a többiek lelkivilágára meg nem jöttem rá.:D

16/L

2013. júl. 31. 11:14
 13/43 anonim ***** válasza:

1. nekem kicsit furcsa ,hogy vallaki befesti az EGÉSZ haját lilára, egy-két tincs az oké na de az egész haj?? De ne az én dolgom. Nekem összességében kicsit furcsa.

2. Normális, kedves , barátkozó, jó fejnek tűnik és még helyes is. De mivel nem ismerem nem írom le teljesen.

3. Őt egy kicsit vadabbnak látom , aki szeret bulizni meg ilyenek de ebben a korban természetes. A haja tetszik.

4. Átlagos enyhén visszahúzódó, kedves , akinek van pár barátja de nem annyira társasági ember.

5. Visszahúzódó kedves kislány jut róla eszembe. De alapjáraton sztem szép.

2013. júl. 31. 11:59
 14/43 anonim ***** válasza:
Nekem is lila a hajam. Illetve sötét padlizsán. Mindenki szerint jobban áll. :D amúgy szerintem átlagos kamaszok
2013. júl. 31. 12:02
 15/43 anonim ***** válasza:

1: Jó a haja :) De mintha szomorú lenne...

2: Tipikus 'apuci kicsi lánya', mint ahogy mondták. Átlagos gondolkodásúnak gondolom.

3. Biztos jófej, és kicsit elvont.

4-5: Átlagos, aranyos kamaszok, mint én. :D

2013. júl. 31. 12:11
 16/43 anonim ***** válasza:
0%

1. na hát ebből nagyon sok látszik... -.- de megnéztem a többi képét és már értem miért takarja el magát. a kézfeje is ronda és kövér

2. attól mert a pofájára rak effektet, hogy ne látszódjanak a bőr hibái, meg az arcvonásai attól még látom, hogy csúf. a haja is igénytelen a homályosítás ellenére is. a szemöldöke borzalmas és a sminkje összevan gányolva, nagyon rondák azok a fekete panda szemek

3. ebből se látszik semmi. sz ar a sminkje.

4. cigány. szemöldök szedés ráférne

5. fúj erre jobb lenne, ha nem is írnék semmit. ocsmány hipster kinézet, ferde fogak, széles orr, ronda sztk keret, vastag szemöldök, csúnya haj

2013. júl. 31. 18:08
 17/43 anonim ***** válasza:
ja egyébként ha az első leány fogyókúra mániás (ami eléggé ráférne) akkor nem értem mit keres fent nála ez a kép: [link] attól, hogy ránéztem erre a képre már híztam 2 kilót
2013. júl. 31. 18:12
 18/43 A kérdező kommentje:
Utolsó :) És neked milyen ember szép?
2013. júl. 31. 18:23
 19/43 A kérdező kommentje:
Amúgy a négyes nem cigány! Mi ez a rasszizmus? :/
2013. júl. 31. 18:24
 20/43 A kérdező kommentje:

Amúgy akkor itt a 3-asról egy kép amin az arca is rajta van, csak régi, ott még nem festette a haját : [link]

az 1-esnek meg rámentek a profiljára és többet is láthattok.

2013. júl. 31. 18:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!