Kamaszok és Szülők! Mi a véleményetek ezeknek a kamaszlányoknak a kinézetéről?
1) [link]
2) [link]
3) [link]
4) [link]
5) [link]
Ki tetszik nektek, a kinézete alapján mit szűrtök le a lelkivilágáról stb :) Bármi, ami eszetekbe jut.
Amúgy:
az 1)-es: fogyókúra-mániás és történeteket ír
2)-es: átlagos tinilány, de nagyon sok baja van magával
3)-as: igazából érzelmes, de nem nagyon foglalkozik az emberekkel, morbid, szereti az extrém dolgokat, verseket ír és gyönyörűen rajzol.
4)-es: teljesen átlagos, egészséges kamaszlány, alán belé kicsit több szorgalom szorult.
5)-ös: Ő is szépen rajzol, és átlag kamaszlány. Nagyon kreatív.
Az elsőnek nagyon tetszik a haja, viszont soha nem festetném így be.:D
A második szép lány, viszont látszik rajta, hogy olyan apuci kislánya kategóriába sorolható.:D
A harmadiknak szintén tetszik a haja, én is vöröset szeretnék, viszont csúnyán néz rám.
A negyedik teljesen normálisnak néz ki, és az ötödik is.:)
Az utolsónál az volt az érzésem egyébként, hogy lehet, hogy valami súlyosabb lelki problémája is van a lánynak, a többiek lelkivilágára meg nem jöttem rá.:D
16/L
1. nekem kicsit furcsa ,hogy vallaki befesti az EGÉSZ haját lilára, egy-két tincs az oké na de az egész haj?? De ne az én dolgom. Nekem összességében kicsit furcsa.
2. Normális, kedves , barátkozó, jó fejnek tűnik és még helyes is. De mivel nem ismerem nem írom le teljesen.
3. Őt egy kicsit vadabbnak látom , aki szeret bulizni meg ilyenek de ebben a korban természetes. A haja tetszik.
4. Átlagos enyhén visszahúzódó, kedves , akinek van pár barátja de nem annyira társasági ember.
5. Visszahúzódó kedves kislány jut róla eszembe. De alapjáraton sztem szép.
1: Jó a haja :) De mintha szomorú lenne...
2: Tipikus 'apuci kicsi lánya', mint ahogy mondták. Átlagos gondolkodásúnak gondolom.
3. Biztos jófej, és kicsit elvont.
4-5: Átlagos, aranyos kamaszok, mint én. :D
1. na hát ebből nagyon sok látszik... -.- de megnéztem a többi képét és már értem miért takarja el magát. a kézfeje is ronda és kövér
2. attól mert a pofájára rak effektet, hogy ne látszódjanak a bőr hibái, meg az arcvonásai attól még látom, hogy csúf. a haja is igénytelen a homályosítás ellenére is. a szemöldöke borzalmas és a sminkje összevan gányolva, nagyon rondák azok a fekete panda szemek
3. ebből se látszik semmi. sz ar a sminkje.
4. cigány. szemöldök szedés ráférne
5. fúj erre jobb lenne, ha nem is írnék semmit. ocsmány hipster kinézet, ferde fogak, széles orr, ronda sztk keret, vastag szemöldök, csúnya haj
Amúgy akkor itt a 3-asról egy kép amin az arca is rajta van, csak régi, ott még nem festette a haját : [link]
az 1-esnek meg rámentek a profiljára és többet is láthattok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!