Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Vannak itt olyan kamaszok,...

Vannak itt olyan kamaszok, akik önbizalom hiányosak, csúnyának érzik magukat?

Figyelt kérdés
16 éves lány, vagyok, én is ilyen voltam de ki gyógyultam belőle, és ha tudok, szívesen segítenék másoknak is. :)
2013. aug. 1. 18:17
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
71%
én is küzdök vele, kb. mióta kamaszodni kezdtem. írhatsz privátban, hogy neked hogy sikerült növelni az önbizalmadat, most eléggé mélyponton vagyok, lehet, hogy segítene..:(17/L
2013. aug. 1. 18:26
 2/27 anonim ***** válasza:
szia! én is örülnék, ha írnál, kíváncsi vagyok, hogy sikerült. én ugyan már kifele sétálok a kamaszságból (19 éves vagyok), soha nem bírtam leküzdeni az önbizalomhiányomat...
2013. aug. 1. 18:38
 3/27 anonim ***** válasza:
szia:) én elég régóta küzdök ezzel, így érdekelne, hogy te hogyan tudtad legyőzni, mert eddig amit olvastam róla az annyi volt, hogy "hidd el, hogy szép vagy" meg hasonlók...és ez nem sokat jelent sajnos.
2013. aug. 1. 18:50
 4/27 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ez elég bonyolult, összetett dolog sajnos! Még van 1 kis dolgom, de mindenkinek írok majd privátba, illetve el küldöm a facebook és/vagy e-mail elérhetőségemet is, és ha tudom, képeken is szemléltetem majd hogy miből mivé váltam :)
2013. aug. 1. 19:03
 5/27 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is írhatnál :/ Mindig is önbizalom-hiányban szenvedtem..:(
2013. aug. 1. 19:17
 6/27 anonim ***** válasza:

Nekem is írj. Jó lenne végre nem egy rakás semminek érezni magam. :(

18/l

2013. aug. 1. 19:33
 7/27 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, gyakorlatilag semmi önbizalmam sincs már, és utálom magamat. Csak rajtam nem igazán lehet segíteni sajnos.
2013. aug. 1. 19:58
 8/27 anonim válasza:
Nekem is írj, kérlek. :(
2013. aug. 1. 20:12
 9/27 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is jól jönne egy kis segítség, bátorítás.:/ 15/L
2013. aug. 1. 20:33
 10/27 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is írj kélek. Remélem tudsz segíteni! :)
2013. aug. 1. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!