Kamaszok, ti kit tartotok példaképeteknek és miért?
Most lehet, hogy ki fogtok nevetni, de nekem J.K. Rowling.
A kitartása számomra óriási példaértékkel bír. Nálam ő szimbolizálja még a tehetséget és többé-kevésbé a szerencsét is.
Híres emberként Misha Collins. :)
Nagyon kedves mindenkivel, de mégis jó a humorérzéke, iszonyat sokat adakozik/tesz a szegényekért és mindennél jobban a családját szereti. :)
az első és legfontosabb: anya.
a második: Kálozi Gergő, mert a maga 22 évével egy lassan 26 éves zenekarban dobol. És jól csinálja ;)
14L
Abból a szempontból, hogy szeretnék egy (vagy több) könyvet írni, Jack Londonra, a kedvenc írómra tekintek fel leginkább. Egyszerűen annyira lebilincselő történeteket írt, hogy egészen magával ragadt. Valamikor hajnali 3 utánig is ébren maradtam, hogy megtudjam, mi történt az egyik művében. :D Itt még meg kell említsem Rejtő Jenőt, Karl May-t, valamint Alexandre Dumas-t is.
Más szempontból (nyugodtan röhögj csak ki) Felipe Rivera (Jack London: A mexikói), aki a végsőkig kitart. Soha nem adja fel, hogy végül megvalósuljon az álma. Ha én is ekkora elszántsággal tudnék küzdeni az életben, borzasztóan örülnék. (Félreértés ne essék, én nem bokszolni akarok úgy, mint ő.)
Két ember van, aki óriási hatással volt rám, az a némettanárom és Dave Gahan (Depeche Mode). A tanárom elérte, hogy egy szorongó szürke kisegérböl egy szókimondó magabiztos lánnyá váljak, Dave pedig azokkal a példákkal, amiket mutatott az emberek felé, amiken átment, amiket megélt és hogy fel tudott állni, segített, hogy erös legyek, túléljem a nagybácsim öngyilkosságát és a nagymamám halálát, valamint hogy abba tudjam hagyni az önvagdosást.
Felnézek rájul. Maximálisan.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!