Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, ti kit tartotok...

Kamaszok, ti kit tartotok példaképeteknek és miért?

Figyelt kérdés
2013. aug. 2. 21:20
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Nincs példaképem. Önmagamat adom. Vannak dolgok, amiket tisztelek egyesekben, de még nem találtam olyan embert, akire nagyon nagy mértékben nézzek fel.
2013. aug. 2. 21:22
 2/25 anonim ***** válasza:
Nekem Emily Didonato, mert fiatalkora ellenére sok mindent elért az életben, mellesleg gyönyörű nő, pozitív személyiség.
2013. aug. 2. 21:26
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a bátyám. Mert elkövetett sok hibát, de mindig fel tudott állni.
2013. aug. 2. 21:29
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az edzőm. Felnézek rá, és tisztelem őt. Sok mindent megélt már.
2013. aug. 2. 21:46
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem több is van, az élet különböző területeiről. Van egy ismerősöm/barátom, akit nagyon tisztelek a munkája miatt, meg ahogy hozzááll, karrier szempontából ő a példaképen. Meg van egy másik imerősöm, aki nagyon megfogott a személyiségével, életvitelével, én is igyekszek hasonlóvá válni, mint ő.Úgy vagyok ezzel, hogy ha valaki elérte valamivel azt, hogy én teljes mértékben tiszteljem őt, akkor valamilyen szinten már példaképpé vált az életemben, és szeretnék rá hasonlítani egy kicsit :) Szerintem az ember életében fontos, hogy legyen legalább egy példakép, egy közeli személy akire felnézhet, főleg amíg még "keressük az utunkat".
2013. aug. 2. 22:12
 6/25 anonim ***** válasza:
Nincs példaképem.
2013. aug. 2. 22:14
 7/25 anonim ***** válasza:
Nincs példaképem. (Szinte minden emberben van olyan tulajdonság, amiért tisztelem, felnézek rá, és követendő példának tartom. De akire feltétlen hasonlítani szeretnék.. az én vagyok :)
2013. aug. 2. 22:21
 8/25 anonim ***** válasza:
Nekem Fenyő Iván. Azért, mert soha életemben nem találkoztam még olyan emberrel, aki ennyire meg tudott volna változni, jó irányban.
2013. aug. 2. 23:02
 9/25 anonim ***** válasza:

Nekem az egyik volt matektanárom az első számú példaképem a nyugodtsága miatt,meg a tapasztaltsága miatt.A második példaképen pedig a jelenlegi matektanárom,mivel ő nagyon jó anya lehet feltételezéseim szerint(az okokat most nem sorolnám..stb.),és rettentő jó pedagógiai módszerei vannak.

17/L

2013. aug. 2. 23:46
 10/25 anonim ***** válasza:

Lana Del Rey

Hihetetlen sokmindent elert az eletben

Lakokocsinan eltek az Anyjaval

Es most meg nezzetek meg, hol tart:)

Szerintem peldaerteku, amit tett.

Raadasul gyonyoru is. :)

14/L

2013. aug. 3. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!