Valami lelki problémája lehet?
Tudod, az én édesanyám van hogy este hatig dolgozik, és aztán még takarít, mos, főz, de még is meghallgat ! Mikor látom, hogy fáradt, akkor hagyom... meg ha tényleg valami érdekes van a tévében, max annyit mondj, hogy egy perc és mondhatod, és tényleg érdeklődve meghallgat.:) Örülök, hogy ilyen anyukám van. Mindig elenged a barátnőimmel, sötétedésig hazaérek.
Beszélgess vele! Együtt csináljátok a házimunkát, közben beszélgethettek. A fiúzást meg már lehetne engedni, én engedném.
kpetike0702!
végre egy értelmes emberi lény :)
kib*szott hülye vagy.
valami ilyesmi módon akartak engem is nevelni, de ellenálltam. számomra nagyon sokat jelent a rock, és ez sokaknak nem tetszik. a szüleimnek, a családomnak sem tetszett. aztán megértettem velük, hogy nem az leszek, akit ők akarnak, hogy legyek, hanem az leszek, aki én akarok lenni. ezt egy idő után nehezen elfogadták és megértették, nincs mit tenni, van saját stílusom és nem tágítok mellőle. én is besegítek a házimunkában, de emellett meghallgatnak és ráadásul többnyire oda megyek ahová akarok (persze normális kereteken belül). és én így jól érzem magam, ez kellene a lányodnak is de hát.. olvasgattam itt a válaszokat és értelmetlen az egész, veled kár vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!