Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Valami lelki problémája lehet?

Valami lelki problémája lehet?

Figyelt kérdés
Kamasz lányom (14 éves) és nagyon szeret rajzolni, mostanában elég nyomasztó dolgokat rajzol amik nekem egyáltalán nem tetszenek... Gyakran valami rossz érzést sugároznak ezek a grafitrajzok (erős, gyakran fekete tónusok) Szépnek szépek a rajzok, de valami azt súgja nincs valami rendben... Nagyon félek hogy valami lelki problémái vannak, mert nem valami beszédes az utóbbi időben, és nem is eszik (nem túl jó köztünk a kapcsolat)

2013. jún. 21. 11:19
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés vagy kamu vagy a kérdező egy idióta...
2013. jún. 22. 18:19
 62/66 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, az én édesanyám van hogy este hatig dolgozik, és aztán még takarít, mos, főz, de még is meghallgat ! Mikor látom, hogy fáradt, akkor hagyom... meg ha tényleg valami érdekes van a tévében, max annyit mondj, hogy egy perc és mondhatod, és tényleg érdeklődve meghallgat.:) Örülök, hogy ilyen anyukám van. Mindig elenged a barátnőimmel, sötétedésig hazaérek.

Beszélgess vele! Együtt csináljátok a házimunkát, közben beszélgethettek. A fiúzást meg már lehetne engedni, én engedném.

2013. jún. 22. 18:19
 63/66 anonim ***** válasza:
100%

kpetike0702!

végre egy értelmes emberi lény :)

2013. jún. 22. 18:36
 64/66 anonim ***** válasza:
87%
De amúgy tuti kamu.
2013. jún. 23. 10:58
 65/66 anonim ***** válasza:
83%
már ne is haragudj de te nem anya vagy hanem egy bunkó p*csa,sz*rsz magasból a lányodra,nem beszélgetsz vele inkább tertyeszted a seggedet a tv előtt aztán meg belekötsz a rajzaiba,szegény csaj...az ő helyébe már világgá mentem volna...nem csoda ha depresziós.
2013. jún. 25. 21:40
 66/66 anonim ***** válasza:
100%

kib*szott hülye vagy.

valami ilyesmi módon akartak engem is nevelni, de ellenálltam. számomra nagyon sokat jelent a rock, és ez sokaknak nem tetszik. a szüleimnek, a családomnak sem tetszett. aztán megértettem velük, hogy nem az leszek, akit ők akarnak, hogy legyek, hanem az leszek, aki én akarok lenni. ezt egy idő után nehezen elfogadták és megértették, nincs mit tenni, van saját stílusom és nem tágítok mellőle. én is besegítek a házimunkában, de emellett meghallgatnak és ráadásul többnyire oda megyek ahová akarok (persze normális kereteken belül). és én így jól érzem magam, ez kellene a lányodnak is de hát.. olvasgattam itt a válaszokat és értelmetlen az egész, veled kár vitatkozni.

2013. jún. 30. 05:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!