Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Valami lelki problémája lehet?

Valami lelki problémája lehet?

Figyelt kérdés
Kamasz lányom (14 éves) és nagyon szeret rajzolni, mostanában elég nyomasztó dolgokat rajzol amik nekem egyáltalán nem tetszenek... Gyakran valami rossz érzést sugároznak ezek a grafitrajzok (erős, gyakran fekete tónusok) Szépnek szépek a rajzok, de valami azt súgja nincs valami rendben... Nagyon félek hogy valami lelki problémái vannak, mert nem valami beszédes az utóbbi időben, és nem is eszik (nem túl jó köztünk a kapcsolat)

2013. jún. 21. 11:19
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
100%
neked kellett volna kiépítened a bizalmat, és nem neki teperni... talán nem a tv előtt kellene délutánonként növeszteni a valagad meg semmiségekért óbégatni vele, hanem beszélgetni és közös porgramokat szervezni vele
2013. jún. 21. 16:38
 32/66 A kérdező kommentje:
-.-"
2013. jún. 21. 16:45
 33/66 anonim ***** válasza:
96%

"Hogy bízzak jobban ha nem mond el semmit, és beszélni sem hajlandó?"

"Amikor ő jön oda beszélni akkor elküldöm, mert pl az apájával beszélek vagy valami érdekes megy a TV-ben, igazán megérthetné hogy ne akkor jöjjön oda..."

Te tényleg ennyire hülye vagy vagy csak megjátszod magadat??? Érted-e miről beszélsz? Nem lennék a lányod helyében. Nem engeded sehova rabszolgának jó de arra meg egy büdös lusta disznó vagy h beszélj vele 2 mondatot. Szánalmas és pocsék anya vagy. Téged még arra sem méltatnálak h szemen köpjelek! Csak a lányodat sajnálom!

Hiába beszéltek kedves válaszolók kár neki magyarázni egy begyepesedett idióta!

És bocs a csúnya szavakért a többieknek de kiverte a biztosítékot!!!!!!

2013. jún. 21. 17:38
 34/66 anonim ***** válasza:
100%

Hogy bízzál meg benne mikor beszélni sem hajlandó??? Csodálkozol basszuskulcs?...Te magad írtad hogy ha ő megy oda akkor elküldöd mert vagy az apjával beszélgetsz vagy mert vmi érdekes megy a tv-ben -.-""" Már ne is haragudj de egy idióta vagy:)

És tényleg csodálkozol a lelki problémáin?:) Kész vicc. Minek szültél egyáltalán gyereket?! Na minek?:) Hogy takarítson helyetted(persze egy 14évestől ez már elvárt ezt elismerem..de azért könyörgöm..ne csak erre tartd már ezt a gyereket)? Csak mert te hulla fáradt vagy..

Anyukám és rengeteget dolgozik, ráadásul mi ketten is vagyunk mert elváltak apummal, de még ha hulla fáradt is, akkor is mikor hazaér az első az, hogy röviden elmeséljük egymásnak a napunkat. Este meg ha tv-zik akkor sem küld el, max annyit mond, hogy ez most érdekli én meg csendben melléfekszem(de ha fontos mondandóm van akkor inkább kikapcsolja azt a rohadt filmet!). Komolyan nem értem a kérdésed, azt meg végképp nem, hogy neked áll feljebb.

Jaaa arról meg ne is beszéljünk, hogy ezzel csak azt fogod elérni, hogy menekülni fog tőled, teljes mértékben el fog zárkózni és hidd el, hogy meg fog utálni. Ezt akarod? Ha nem akkor picit változtass magadon, akármilyen fáradt is leszel akkor is legalább egy fél órácskát beszélj vele..pl. milyen napja volt stb stb.

Az meg hogy nem engeded sehova szintén azt fogja eredményezni, hogy ahogy megteheti elmegy otthonról. Ezt akarod? nem jobb az ha nyílt lapokkal játszatok? Ezzel csak azt éred el, hogy 1-2 éven belül max kiszökik majd a barátaihoz, titokban fog fiúzni és végül ott fogsz tartani, hogy egyáltalán nem fogod ismerni a lányod...Ez pont az a kor amikor a legtöbb odafigyelés kell, engedd kicsit had próbálgassa a szárnyait,ezt azért nem úgy értem, hogy bulik rögtön stb stb, hanem hogy engedd picit a barátnőivel sétálni mit tudom én sötétedésig(annyi pont elég azért 14 évesen). Persze ezt én írom, csak egy kamasz:) de azért remélem megfogadsz pár dolgot.

16/L

2013. jún. 21. 17:46
 35/66 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg kapard ki azoknak a fiúknak a szemét.Hűha.Nagy dolog.Ilyenkor kezdenek el ismerkedni.A megoldás pedig maximálisan az,hogy bezárod.Persze.Hogyne.

Remélem a lányod ki fog tudni törni a szorításodból,a póráz végéről.Mert te magad okozhatod neki a lelki problémákat.A saját anyja.

Van az az idézet,hogy ha kezedbe veszel egy marék homokot és minél jobban szorítod,annál több fog kiesni a kezeid közül...

2013. jún. 21. 18:20
 36/66 A kérdező kommentje:
de többen azt mondták hogy lehet hogy tetszik neki ez a stílus, és senkit nem kérdeztem hogy milyenek a nevelési módszereim...
2013. jún. 21. 20:14
 37/66 anonim ***** válasza:
100%
áhh gyerekek kár tépni a szánkat, hihetetlen hogy ez a r*banc mennyire nem ért a szóból :DD, ő olyan embereket keres akik egyet értenek vele, csak hogy olyat itt nem fog találni, úgyhogy kár erőlködni...szegény kis csaj remélem megvan azért a magáhozvaló esze és amilyen gyorsan csak tud lelép abból az otthonnak nevezett börtönből ://
2013. jún. 21. 20:38
 38/66 anonim ***** válasza:
100%
ennyit tudok erre a "nőre" "anyának" nevezett vmire mondani: mocskos önző patkány!!!!!!
2013. jún. 21. 20:50
 39/66 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy a gyerekem attól lett zárkózott mert naponta párszor azt mondom neki hogy ne zavarjon és mondja majd el máskor...
2013. jún. 21. 20:55
 40/66 anonim ***** válasza:
100%
de neki most van mondandója nem 1 nap-1hónap-1év múlva hanem MOST te szerencsétlen.Komolyan sajnálod tőle azt az 5 percet amíg elmondja örömét-bánatát??? talán ezért rossz a kapcsolatotok. -.-""
2013. jún. 21. 21:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!