Valami lelki problémája lehet?
Na, most buktál le, hogy kamu az egész, Kérdező, vagy tényleg elmeháborodott vagy.
14-3=11 évesen te kicsaptad az utcára szórólapot osztani, hogy ne neked kelljen nki ruhákat venni hanem megkeresse rá a zsét? Eszednél vagy? Egyáltalán ki ad munkát 11 éves kislánynak? Senki, mert azt hiszem talán 16 éves kortól lehet elmenni diákmunkázni. De ha fű alatt mégis ezt tetted vele, akkor...akkor arra már nem lehet mit mondani. 11 évesen legyen GYEREK, dolgozni ráér majd évtizedeken át, akár 18 éves korától kezdve folyamatosan.
Másrészt: honnan tudod, hogy leromlanának a jegei ha fiúzna? Továbbmegyek: honnan tudod, hogy egyáltalán fiúzna? Önbizalma vélhetően a béka feneke alatt van szerencsétlen lányodnak, rá sem mer nézni senkire sem, nemhogy fiúzni...
A kérdező válaszait elolvasva rohantam oda anyuékhoz és megköszöntem nekik hogy ilyen jó szüleim vannak:)
A kérdésre visszatérve pedig,ezt lehetetlen hogy egy anya írta..Én a lányod helyébe már komolyan inkább megszöktem volna.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!