Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Valami lelki problémája lehet?

Valami lelki problémája lehet?

Figyelt kérdés
Kamasz lányom (14 éves) és nagyon szeret rajzolni, mostanában elég nyomasztó dolgokat rajzol amik nekem egyáltalán nem tetszenek... Gyakran valami rossz érzést sugároznak ezek a grafitrajzok (erős, gyakran fekete tónusok) Szépnek szépek a rajzok, de valami azt súgja nincs valami rendben... Nagyon félek hogy valami lelki problémái vannak, mert nem valami beszédes az utóbbi időben, és nem is eszik (nem túl jó köztünk a kapcsolat)

2013. jún. 21. 11:19
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
100%
A lányodnak az lenne a legjobb, ha 18 éves korában fogná a cuccait és elköltözne otthonról. Aztán takaríthatod ki teljesen te a házat...De vigyázz, hogy a hálószobátok porszívózása ki ne maradjon! Örülök, hogy nem ilyen anyám van, hanem olyan, akihez BÁRMIKOR odamehetek beszélgetni, és nem küld el a p.csába, mert éppen a Sonadoras megy a tvben.
2013. jún. 22. 12:58
 52/66 anonim ***** válasza:
100%
Borzalmas anya vagy.
2013. jún. 22. 13:00
 53/66 anonim ***** válasza:
100%
Ez már kezd tisztára olyan lenni,mint az Aranyhaj c. mesében látottak.Már csak egy jóképű herceg hiányzik a képből és őszintén remélem,az is hamar eljön,hogy megmentse a lányodat...
2013. jún. 22. 13:21
 54/66 A kérdező kommentje:
szerencsére jó gyerek, mert a szórólapozás mellett is jól tanul, ebből vesz ruhákat magának 3 éve( azért kell hogy dolgozzon hogy értékelje a munkát) , ha elengedném meg hagynám hogy fiúzzon leromlanának a jegyei...
2013. jún. 22. 13:26
 55/66 anonim ***** válasza:
96%

Na, most buktál le, hogy kamu az egész, Kérdező, vagy tényleg elmeháborodott vagy.

14-3=11 évesen te kicsaptad az utcára szórólapot osztani, hogy ne neked kelljen nki ruhákat venni hanem megkeresse rá a zsét? Eszednél vagy? Egyáltalán ki ad munkát 11 éves kislánynak? Senki, mert azt hiszem talán 16 éves kortól lehet elmenni diákmunkázni. De ha fű alatt mégis ezt tetted vele, akkor...akkor arra már nem lehet mit mondani. 11 évesen legyen GYEREK, dolgozni ráér majd évtizedeken át, akár 18 éves korától kezdve folyamatosan.

Másrészt: honnan tudod, hogy leromlanának a jegei ha fiúzna? Továbbmegyek: honnan tudod, hogy egyáltalán fiúzna? Önbizalma vélhetően a béka feneke alatt van szerencsétlen lányodnak, rá sem mer nézni senkire sem, nemhogy fiúzni...

2013. jún. 22. 13:48
 56/66 A kérdező kommentje:
Talán engedek kicsit a szabályokon... elmehet a barátnőjével valahova néha, de a házimunkát meg kell csinálnia, majd besegítek neki... de ettől nem hiszem hogy jobb lesz a kapcsolatunk, max barátkozni fog és nekik mondja el...
2013. jún. 22. 13:56
 57/66 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora egy idióta vagy.
2013. jún. 22. 14:01
 58/66 A kérdező kommentje:
Most azért vagyok idióta mert próbálok változtatni?
2013. jún. 22. 14:02
 59/66 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező válaszait elolvasva rohantam oda anyuékhoz és megköszöntem nekik hogy ilyen jó szüleim vannak:)

A kérdésre visszatérve pedig,ezt lehetetlen hogy egy anya írta..Én a lányod helyébe már komolyan inkább megszöktem volna.

:(

2013. jún. 22. 14:20
 60/66 anonim ***** válasza:
100%
Már most tuti h ez kamu kérdés. Ezt hülyegyerek kis majom tini írta. Kicsit visszaolvastam és figyeltem a szövegkörnyezetét és a jeleket amiket alkalmaz, ezt nem felnőtt írta. Nyomorék vagy!!!
2013. jún. 22. 15:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!