Ha valakinek bármilyen mentális problémája, súlyos lelki, szellemi betegsége van az a külsején is meglátszik?
Főleg az arcon?Esetleg beszéd?Miből veszitek észre?Érdekel nagyon,mert nem szeretném,ha idegenek látnák rajtam,és pl:le-"nemnormális"-oznának,gyengének gondolnának.
weboldalakat is linkelhettek a témával kapcsolatban.
Szia! Sztem észre lehet venni,pl lassú,halk,bizonytalan beszéd,alig mer megszólalni, szemét lesüti. Depressziós emberek hajlamosak elhanyagolni magukat.stb
Nálad miben nyilvánul meg a szoc.fóbia? (Én is elszúrtam a sulijamat :S)
22 L vagyok. kb 2 éve kezdődött.nyáron szörnyű leginkább,akkor mély depresszióba zuhantam tavaly.a nyártól is rettegek,utálom.jó hogy van barátom,amúgy nem tudom mi lenne velem.Ezekről senki sem tud,az érzéseimről,csak ő de nem igazán beszélünk róla,leplezem előtte,meg vele jól érzem magam.Anyámék,rokonok,ismerősök nem tudhatnak róla,hülyének meg szarnak néznének,jó beszédtéma lennék lenéznének csak.(kivéve anyám,de kettesben ő is csak piszkálna,elég szüklátókörű,rideg lelki dolgokban)
Voltak komoly céljaim a szakmákkal kapcsolatban,de már semmi célom,új dolgoktól rettegek(bármi is az),vagy csak bele se merek vágni.Nem értek semmihez,elcsesztem 3 évet,no szakma.
Miért pont én!?vmi baj lehet az agyammal is,nem tudok megtanulni dolgokat már,vagy csak nehezen,de a gyakorlati dolgok nem az erősségeim,próbáltam,nem ment.Nem erősségem a logika sem.
Érettségi óta csak hánykolódom az életben úgy érzem,azóta barátaim sincsenek.előtte azt hittem é.után felnőtt lét,boldogság,kis problémák lesznek.Hát jól pofára estem.Mert kb.15 éves koromtól várom a halált,befejezést(bár nem tudom utána mi jön,de ennek az életnek biztos hogy a vége)érettségi után 1 évig elvoltam efféle gondolatok nélkül,tanultam,de abból elegem lett.tele tervekkel,mindennel,-aztán onnantól lefelé a sáros lejtőn,néha kissebb dombok tetején pihenve,bár az inkább csak trágyahegy...
Bocsi,hosszú lett,de most adom ki először a bennem tomboló vagy épp szunnyadó dolgokat,bár ez is hiányos,nagyon belelendültem.
Általában, ha megfigyeled látszani szokott. De nem feltétlenül.
Nálam nem szokták észrevenni.
köszi mindenkinek,utolsó is jókat írtál.A nézés nem mindig zavar,nézzen csak,az ingyen van és sose hiányos az öltözékem cseppet se,inkább túlöltözött.vissza nézek a szemükbe ha jobb a kedvem.Amúgy feltünő˙,érdekes az öltözékem,de ízléses,(sokak szerint is)inkább biztos ezért csodálkoznak,de ha be is szólnak bunkón miatta,akkor gyengének érzem magam.
Van feleséged,barátnőd utolsó?Nem felszedni akarlak,nyugi.De ha van sokkal jobb a helyzet mint egyedül.Legalábbis rajtam egyedül ez a dolog ami segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!