Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Valami lelki problémája lehet?

Valami lelki problémája lehet?

Figyelt kérdés
Kamasz lányom (14 éves) és nagyon szeret rajzolni, mostanában elég nyomasztó dolgokat rajzol amik nekem egyáltalán nem tetszenek... Gyakran valami rossz érzést sugároznak ezek a grafitrajzok (erős, gyakran fekete tónusok) Szépnek szépek a rajzok, de valami azt súgja nincs valami rendben... Nagyon félek hogy valami lelki problémái vannak, mert nem valami beszédes az utóbbi időben, és nem is eszik (nem túl jó köztünk a kapcsolat)

2013. jún. 21. 11:19
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 A kérdező kommentje:
Istenem... a gyerek az csak egy gyerek, az a dolga hogy tanuljon meg segítsen nekem, ha elengedném valahova biztosan befiúzna... Meg mit akar csavarogni 14 évesen? Még csak egy KISGYEREK... Majd ha betölti a 18-at vagy a 20-at.
2013. jún. 21. 15:43
 22/66 anonim ***** válasza:
96%
engem 12-13évesen elengedtek szüleim sötétedésig sétálni/görkorizni a környéken.. délelőtt meg délután pedig akár moziba is mehettem vagy pizzázni a városba a barátaimmal... ha enynit sem engedsz meg neki hát akkor tényleg jószar élete lehet a lányodnak. Nyáriszünet van!!! azt megértem, hogy megkéred, hogy segítsen a házimunkában, de nem kéne, hogy az napi 1-2óránál több legyen szerintem.
2013. jún. 21. 15:52
 23/66 A kérdező kommentje:
Persze... még mit nem... legyen kint az utcán sötétedésig (ami majdnem este 8) egy csapat KISGYEREK...
2013. jún. 21. 16:12
 24/66 anonim ***** válasza:
100%

„a gyerek az csak egy gyerek”

Röhögnöm kell.De komolyan.Itt most aztán szépen elárultad magad.

Egy normális anya szájából sohasem hangzott volna el ez a mondat.Te úristen,minek vállaltál akkor gyereket?A gyerek nem egy használati tárgy,amit kényed-kedved szerint dobálhatsz ide-oda.

És mit zavar az téged,ha befiúzna?Ennyi idősen normális keretek között simán lehetne már barátja.Sőt,ma már jóval előbb kezdik,de az nem jelenti azt egyben,hogy minden nap más ágyában fordul meg.

Szerinted mire megoldás az,hogy nem hagyod élni,bezárod?Addig fogod ezt csinálni,amíg majd szépen egyszer vagy lelép,vagy kárt tesz magában.Csak addig.Utána már nem.Utána már nem lesz kit cseszegetni.

2013. jún. 21. 16:13
 25/66 A kérdező kommentje:
figyelj, ha bepasizik előbb utóbb jön a szex (főleg ha a fiúval együtt lesz fél vagy egy évig) addigra 15 lesz, így akkor is korai...
2013. jún. 21. 16:20
 26/66 anonim ***** válasza:
100%

Ne általánosíts.Sok múlik a gyerekeken is,na meg azon,hogy a szülővel tudnak-e erről nyíltan beszélni,avagy sem.

Ha szerelembe esik,úgysem tudnál vele mit tenni.Megoldaná titokban,vagy akár nyíltan is,mindenhogy kibúvót találna.Ilyenkor szerintem nem ellene kell lenni,hanem vele.A bizalom az alapja mindennek,de ha az hiányzik...ne számíts sok jóra.

2013. jún. 21. 16:24
 27/66 anonim ***** válasza:
100%
attól, hogy kimegy a barátaival sétálni miért pasizna be? -.-"
2013. jún. 21. 16:26
 28/66 A kérdező kommentje:
Mert amikor megyünk valahova, mindig látom hogy nézik a fiúk, ha nem lennék ott le is szólítanák... ha elmenne sétálni és nem lennék ott biztos hogy összejönne valakivel...
2013. jún. 21. 16:30
 29/66 anonim ***** válasza:
100%
ennyire bízol csak meg benne? -.-"
2013. jún. 21. 16:30
 30/66 A kérdező kommentje:
Hogy bízzak jobban ha nem mond el semmit, és beszélni sem hajlandó?
2013. jún. 21. 16:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!