Valami lelki problémája lehet?
Az szép nem engeded sehova de te nem is beszélgetsz vele mert a tv-t lesed!!!!! És még meg vagy lepődve h problémája van a gyereknek.
Am meg tök nomrális h ilyeneket rajzol. Totál jókat lehet ilyenekből alkotni. Anno én is rajzoltam ilyeneket és semmi háttere nem volt. Csak tetszett
Anyám borogass.Neked a törődés azt jelenti hogy bezárod,teljesen burokban tartod?
Ez minden,csak nem törődés.Vagy persze,könnyebb úgy letudni az egész nevelés témát,hogy bezárod,tudod hogy otthon van,aztán már mindjárt nem is kell vele foglalkozni...
Grat hozzá.
Ne csodálkozz,ha magába fordul.
basszus a rá figyelés nem azt jelenti hogy nem engedem el sehová. Szerintem a lányod egyetlen problémája te vagy. te jó isten úgy nem lehet gyereket nevelni hogy ha valami érdekes megy a tévében akkor pont le*arom őt!!!
beszélgetni kéne vele nagyon nagyon sokat és te helyette mit csinálsz? amikor nyitna feléd akkor elküldöd, hát gratulálok.a gyereknevelés nem abból áll hogy adok neki enni-inni azt majd felnő magától.
Főleg ebben a korban kéne rá fokozottan oda figyelni, beszélgetni. magamról tudom hogy ebben a korban van a gyereknek a legtöbb kérdése, többet szeretne tudni a világról, hogy mi hogyan működik és hogy miért működik így...stb. és még sorolhatnám.
ilyenkor még a legjelentéktelenebbnek tűnő megválaszolt/megválaszolatlan kérdések is sokat számítanak.én a helyedben nagyon gyorsan hanyagolnám azt a rohadt tévét!!! elárulom neked hogy amikor megszülsz egy gyereket onnantól a te életed véget ér, ott már csak a gyerek számít és semmi más.Nem utána kell rájönni hogy "úristen élni akarok".
És komolyan leb*szod azért mert a te szobádat nem takarítja ki ami a te dolgod lenne? elméz te tudod hová...ha meg majd betölti a 18-at akkor meg csodálkozol hogy menekül otthonról és nem tudod hogy miért mert ugyebár te "mindent megadtál" neki...jah csak az anyagi dolgok nem minden...
szarul esik amit írok?? pedig ez az igazság, remélem tudtam egy ki tükröt mutatni neked...még tudsz rajta változtatni hogy ne így legyen, de ahhoz nagyon gyorsan tedd félre a saját igényeidet!!!
NEKEM NEM ÁLLT SZÁNDÉKOMBAN MEGBÁNTANI DE EZ VAN...remélem gyorsan tudsz ezen a felálláson változtatni,és tényleg sok sikert hozzá :)))
és ha már így belejöttem akkor ajánlom neked ezt a számot: [link] sajnos a videót youtube-on nem találom de ha megvilágosultál akkor privátban elküldheted nekem az email címedet és átküldöm magát a zenét(mert én már korábban lementettem) is mert ez csak a szövege amit érdemes lenne elolvasni... bocs hogy ilyen hosszú voltam,de ezt nem lehetett szó nélkül megállni :)
Nagyon remélem,hogy ez a kérdés kamu és egy unatkozó kiskamasz írta ki.
Amúgy küldd el egy pszichológushoz, majd ő elbeszélget vele és kideríti mibaja, legalább neked nem kell vele foglalkozni.
Csak ne lepődj meg ha a szakember neked is terápiát ajánl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!