Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek bunkóság?

Szerintetek bunkóság?

Figyelt kérdés
erdei iskolába megyünk és kitalálták a tanárok hogy el veszik a telefont. Mink meg azt találtuk ki hogy fel huzuk hajanli 4 re a telefont és minden telefon 11 percel késöbb fog meg szólalni a másiktól

2013. máj. 17. 18:56
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
9%

milyen alapon veszik el a telefont? holnap elveszik a kabátot vagy a cipőtöket? mert a kettő kb ugyanaz. egy gyereknek is van magántulajdona, ez már nem a kommnizmus, vagy rabszolgatartás. ha a tanár elveszi a telefont, az szimpla lopás, ha erőszakkal az rablás

btk mindkettő

2013. máj. 20. 13:31
 32/40 anonim ***** válasza:
9%
nem tudom miért gondolják a tanárok azt, hogy ők törvényen felül állnak? mert úgysem derül ki? a gyerek, szülő nem mer feljelentést tenni?
2013. máj. 20. 13:36
 33/40 anonim ***** válasza:
48%
jaj menjetek már,miért ne vehetné el,megteheti és jól is teszi minek a telefon a táborba,hogy facebookozzatok,meg netezzetek,játszatok akkor minek mentek táborba? a telefon nem ugyanaz,mint egy ruhadarab,azért eléggé szánalmas,hogy így kiakadtok,mert pár napra nem tapadhatnak a telefon képernyőjére,érdekes módon amikor én még kicsi voltam és erdei táborba mentem nagyon jól szórakoztam,talán azért mert 13 évesen kaptam csak telefont,amivel smst küldhettem és telefonálhattam,és a legtöbb táborban teljesen jogos ha nem használhatják a gyerekek,van vonalas telefon amin elérnek a szülők,van fényképezőgép,és vannak programok, a mai kölykök hiszik azt,hogy mindenfelett állnak és nekik csak jogaik vannak
2013. máj. 20. 13:50
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

hát ez k*rvajó, kérdező :DD

amúgy mérlegelned kell hogy megéri-e a büntetés/oszt.főnöki esélye?

Illetve mennyire van a tanárodnak humoréréke? :DD

2013. máj. 20. 15:36
 35/40 anonim ***** válasza:
59%

amúgy tényleg nem vehetik el. Ez a gyerek magántulajdona.

Amúgy meg osztályfőnökit nem kaphat érte,se bármilyen büntetést,mert ők vették el,és,hogy be volt állítva ébresztő nem bizonyít semmit.

2013. máj. 20. 15:43
 36/40 anonim ***** válasza:

A nem bizonyít semmit-duma ilyen szinten már hülyeség. Teljesen megmagyarázható, hogy 15 telefon 5 percenként megszólalt :D

Amúgy 11 percnél kevesebbet csinálnék, az hosszú idő. Legyen 5-8.

2013. máj. 20. 16:28
 37/40 anonim ***** válasza:

Szerintem ez iszonyat nagy szemétség a tanárok részéről, hogy elveszik a telefont. Az magántulajdon, és... azt még megérteném, ha óra alatt vennék el, de azért az erdei iskola mégiscsak más. És nem feltétlen csak facebookozásra használnák a srácok, hanem mondjuk a szüleikkel beszélnének vagy a barátjukkal, barátnőjükkel, van, akinek ninc skülön fényképezőgépe, csak a telefonos...

Én magamban nagyot röhögtem az ötleten, de lehet, hogy kikapcsolják a tanárok a telefont vagy kiveszik az aksit... de egy próbát megér. Vagy ráállítani a szülők közül a jobb fejeket, hogy hívogassák a telefonokat, hogy szeretnének a gyerekkel beszélni... akkor talán a tanárok is magukba néznének.

2013. máj. 20. 16:38
 38/40 anonim ***** válasza:

már a telefon inkább számítógép

alapvető szükségleti cikk

csak az elektrofóbok szerint nincs szükség rá, meg nyüg hogy van

igen, telefonálásra használod a legkevésbe

fotó, videó, zenhallgatás, mindenre alkalmas

sőt, erdei táborban még növény és madár határozó is lehet

másrészt akárki akár mit mond, a gyerek magántulajdona. ergo ugyanolyan mint a cipője, kabátja

azt sem lehet tőle elvenni

se gyerek nem veheti el, se tanár

mindkettő lopás, rablás

ha tetszik, ha nem

a törvények nem úgy működnek, ha van kedvünk betartjuk őket, meg ránk nem vonatkoznak, mert csak

a tanároknak pont hogy példát kellene mutatniuk a törvények batartásából

2013. máj. 20. 18:32
 39/40 anonim ***** válasza:
van telefonom,és gépem is,nem vagyok elektrofób,de nevetséges,és szánalmas,hogy ez a legangyobb problémátok,és szinte 2% az esély arra,hogy gyerekek rendes dologra használják,és nem netezére,játékra erdei iskolába kb 7-14 évesek mennek,már nem azért ennek a korosztálynak baromira nem kell "számítógép jellegű" mobil
2013. máj. 20. 19:20
 40/40 anonim ***** válasza:
elvenni a telefont is bunkóság :D az én anyukám pl annó rendszeresen felhívott napi egyszer vagy ahogy tudott, hogy miújság stb. amúgy meg semmi joguk elvenni a telefont
2013. máj. 27. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!