Hogyan kérjek zsebpénzt?
Sziasztok az lenne a problémám, hogy nincs zsebpénzem. Tudom, hogy ez így elég hülyén hangzik, de hogyan kérjek a szüleimtől ? Attól félek, hogy bunkónak fognak tartani, hogy pénzt kéregetek tőlük, de néha szükségem lenne rá. Az osztálytársaimnál már korábban kialakult valamilyen rendszer, hogy mi alapján kapják, de én nem tudok semmi ilyesmivel előállni. Az a véleményem, hogy ez nem csak úgy 'jár', hanem valamit csinálni is kell érte, de hozzánk naponta járnak takarítók, meg szerintem jegyek alapján elég gáz lenne, mert magamnak tanulok és nem nekik. Nincs különösebb ok amiért haragudhatnának rám ( nincs barátom, kitűnő lett a félévim, facebookom sincsen ), azt hittem egy idő után fel fogják ajánlani, ha segítek valamit. Nem nagy dolgokra kéne, csak például néha jólesne ha el tudnék menni valahova és venni magamnak egy fülbit, vagy elnennék moziba, mert minden délutánomat egyedül töltöm otthon.
- Hogyan kérdezzem meg tőlük ?
- Szülők, mennyi pénzt adtok a kamasz gyerekeiteknek ?
Köszönöm, hogy elolvastátok ! Értelmes válaszokat várok, bárki írhat, aki kap, vagy ad zsebpénzt. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!