erdei iskolába megyünk és kitalálták a tanárok hogy el veszik a telefont. Mink meg azt találtuk ki hogy fel huzuk hajanli 4 re a telefont és minden telefon 11 percel késöbb fog meg szólalni a másiktól
Ott kezdődik, hogy ők sem hülyék, elveszik a telefont és kikapcsolják. Én alapból ezt tenném, hogy ne merüljön az aksi.
2013. máj. 17. 20:06
12/40 anonim válasza:
Hát nálunk is az este 10 órás takarodó azt jelentette, hogy hajnali 3kor még kint voltunk a sötétben:D
Mondjuk mi 6 fiú/1 ház voltunk... Hát este azért megvolt a színvonal, pl a szomszéd szobában a havewrok minden nap csomó babot ettek, hogy este telefingják a házat... Elég 'érett' gondolkodás:D
Amúgy nálunk lehetett teló, de alig nyúlt hozzá bárki is. Csak fotóztunk néha... Se erőnk, se időnk nem volt rá:D
Szerintem felesleges ilyet csinálni, bár tuti jó kis csíny.:DD
2013. máj. 17. 20:08
13/40 anonim válasza:
21 éves vagyok, de ha ez eszembe jutott volna táborban, tutira megcsinálom. Persze, nálunk is kikellett kapcsolni a telefonokat, de a legtőbb úgy is riaszt. :) Mellesleg szerintem sok a 11 perc, csak 5 percet állítanék be.
2013. máj. 17. 20:20
14/40 anonim válasza:
Ja! Ha esetleg megcsináljátok, könyörgöm írd le hogy mit szóltak hozzá a tanárok! :D
2013. máj. 17. 20:21
15/40 anonim válasza:
Csináljátok meg és majd mesélj :D érdekel mit szólnak majd hozzá.
2013. máj. 17. 20:48
16/40 anonim válasza:
Szerintem ha ennyire függő vagy és képtelen vagy elszakadni a technikai világtól, ne menj erdei iskolába. Jelents beteget, feküdj otthon és fészbúkozz egész nap! Éljen a sekélyes nagyseggű tiniélet!
2013. máj. 17. 20:49
17/40 anonim válasza:
hú:D csak óvatosan! nehogy megszívjátok:D
2013. máj. 17. 20:54
18/40 anonim válasza:
:D erre kíváncsi vagyok mi lesz ebből
2013. máj. 17. 21:56
19/40 anonim válasza:
Szerintem jóóóó. :) Mi is csináltunk ilyen kaliberű vicceket.
Mondjuk úgy kiszedném az összes teloból az aksikat mint a huzat...:D Hívjon engem a szülő az erdei suli alatt, ha beszélni akar a gyermekével, odaadom a telefonomat. :D
egy tanár :)
2013. máj. 18. 07:31
20/40 anonim válasza:
Pár hete jött a városunkba egy kiránduló iskoláscsoport, olyan 14-15 évesek lehettek. Kimentek a kalandparkba és mit csináltak? Leültek a patkára és másfél órán keresztül csak s telefonjaikat bújták. Mászófal, foci, tenisz, trambulin, minek is az, kár volt beruházni.
Kicsit gondolj bele, minek is van az erdei iskola.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!