Miért csinálják? -. -"
A két lány és egy "fiú" osztálytársam folyamatosan b*szogatnak... -.-"
Ma pl. a szilvesztert beszélgettük (bnőm akar szervezni 1.-ére estére egy bulit) és mondtam hogy én nem megyek akk. mert ki tudja milyen állapotban leszek (jó tudom nem kéne inni 14 évesen.. de nem sokat és szilveszter van..) meghogy én alszok aznap.. utána meg két órán keresztül beszélgették hogy én milyen szánalmas vagyok.. meg hogy a kólától vagyok "berúgva".. mint szüreti bálon.. Baromira elegem van belőlük.. -.-
Hogy olthatnám vissza őket??
A két csaj r*banc.. a srác meg egy s*ggnyaló p*öcs..
Hülyeséget mondtál, és lecsapták a labdát. Máskor reagálj megfontoltabban.
Másrészt az a nulla tisztelet ahogy róluk írsz, szintén magyarázza, hogy "amilyen a mosdó olyan a törülköző"
Légy kedvesebb, vagy barátkozz másokkal.
Hozzájuk sem szólok alapjáraton..
De csak azért van ekkora arcuk mert ő (srác) a polgármester pici fia.. a két csaj meg újgazdag ..hölgy.. -.-""
-.-"
^
|
|
Na, EZÉRT csinálják...
Mindenkinek vannak/voltak ilyen osztálytársai... Attól még, mert ők nem tudnak értelmesen megnyilvánulni, te megteheted. Kezdve itt a neten, folytatva a való életben. Hogyha utálod őket, hogy kerültél velük egy társaságba aznap ? Simán el kéne kerülnöd őket, és akkor nem lenne most mire válaszolnom....
Úgy olthatod vissza őket, hogy nem szólsz vissza, mert az olaj a tűzre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!