Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek bunkóság?

Szerintetek bunkóság?

Figyelt kérdés
erdei iskolába megyünk és kitalálták a tanárok hogy el veszik a telefont. Mink meg azt találtuk ki hogy fel huzuk hajanli 4 re a telefont és minden telefon 11 percel késöbb fog meg szólalni a másiktól

2013. máj. 17. 18:56
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
98%
Nagyon jóóóóóó! :D
2013. máj. 17. 19:01
 2/40 anonim ***** válasza:
22%
Igen, bunkóság. Az erdei iskola a természetben élésről szól. Ott felesleges a telefon.
2013. máj. 17. 19:03
 3/40 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem így korrekt, bár lehet nagyon megszívjátok..meg lehet, hogy kiveszik az akksit az összesből..vagy titeket fognak felébreszteni és éjjeli büntifeladat fognak adni nektek, hidd el a tanárok egy ravasz és gonosz népség, ha én tanár lennék, lenne elég szívatófegyverem, az tuti (mondjuk éjjeli akadályverseny a szúnyogok között, mittudomén mit találnak ki) :D

Hány évesek vagytok amúgy? Csak azért, mert nekünk 2 éve csinálták ezt, és azt csináltuk, hogy két telefont vittünk, egy nagyon vacakot és a jó mobilunkat, előbbit leadtuk, utóbbiról meg zenét hallgattunk filmet néztünk bluetoothoztunk stb.

2013. máj. 17. 19:05
 4/40 A kérdező kommentje:
de egész napa turázás lesz és akkor talán este mikor be árunk lehetne esetleg zenét halgatni telóval játszani mert este nem az ablakba fog sz ülni hogy nézd a természetet már aligvárom hogy turázhassunk egyébként
2013. máj. 17. 19:05
 5/40 A kérdező kommentje:
szeretek este futni szóval nem baj xd meg inkább csak fiuk mennének bele a dologba és akkor mink meg hajnalba szórakozunk egy jót
2013. máj. 17. 19:07
 6/40 anonim ***** válasza:
100%
tökjóötlet :D
2013. máj. 17. 19:07
 7/40 anonim ***** válasza:
100%
Mennyit változott a világ, pedig csak 24 vagyok. Mi este átszöktünk egymáshoz, és együtt hülyültünk alsós korunktól kezdve a fárasztó túra után is. Persze mosott sz.rok voltunk reggel mikor kelni kellett. Harmadik, negyedik estére többet aludtunk aztán folytattuk. A legjobb hetek a suliból. Zene és mobil nélkül:)
2013. máj. 17. 19:08
 8/40 A kérdező kommentje:
egyébként nekem nincs telefonom azon kivül ezt az egészet én találtam ki
2013. máj. 17. 19:11
 9/40 anonim ***** válasza:
100%
az,de jó.
2013. máj. 17. 19:21
 10/40 anonim ***** válasza:
100%
X"DDD szerintem is nagy ötlet, és hogy bunkóság-e... inkább visszavágás, de azért csak óvatosan :D
2013. máj. 17. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!