Nálatok szoktak üvöltözni a tanárok?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért és mit?2012. márc. 14. 20:41
5/23 anonim válasza:
Nálunk nem szoktak. 19-24 évesekkel azért már nem ordibál a tanár.
6/23 anonim válasza:
Nem igazán, legfeljebb felemelik hangjukat ha beszélgetünk óra közben, de olyan konkrét ordibálást még nem hallottam tőlük.
17/K
7/23 anonim válasza:
Bocsánat, az ott L akart lenni, csak félrenyomtam és véletlen rögtön elküldtem. :D
8/23 anonim válasza:
Csak a társastánc tanár, mert idióta. A többi tanárnak érdekes módon mégcsak fel se kell emelniük a hangjukat.
9/23 anonim válasza:
Igen. De oka is van... Sok az osztályomban a verekedés. 18-an vagyunk, köztünk 6-an c*gányok. Ma rendőrségi ügy is volt mert 2 osztálytársam verekedett, és ömlött az egyik gyerek szájából a vér... szóval ja. Meg amúgy ha sokadszorra pofáznak az órán akkor is üvöltöznek, de nem kimondottam üvöltözés, inkább hangfelemelés.
10/23 anonim válasza:
nem, csak az énektanár, de az beteg. :D Amikor életünkben a legelső óránk volt vele már azzal kezdte, hogy valaki összefogta a haját, és kapásból leordította a fejét. Azóta 4 éves terrorizál minket az óráin... megszólalni se merünk, nemhogy énekelni. Ha meg csak egy picit is hamis még 10x elénekelteti, közeben meg ordítozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!