Anyukám az iskolámban dolgozik, és úgy érzem, hogy emiatt jobban, , szivatnak" a tanárok. Szerintetek tudok ezzel valamit csinálni?
Irigylem a problémáidat. Figyelj, ha elküld a tanár az anyához, akkor annyit kell tenned, hogy elmész arra, és amint kiértél a látóteréből, foglalkozol a dolgoddal. Úgyse beszél anyáddal, ha meg igen, akkor meg írtad, hogy nem vagy rossz kislány (pedig mi azt szeretjük, na mind1) úgyhogy úgysem lesz belőle nagy cirkusz. Ha meg a tanár nagyon szívat, akkor szólj be neki valami olyat amivel hivatkozol családi dolgokra vagy esetleg a Hipokrates eskü pedagógusokra való átgondolására. A lényeg, hogy kezeld úgy a tanárt mint egy családbarátot, hogyha már ő is úgy kezeld téged. Ha nem nagyon gyökér, akkor felfogja majd.
15f
egy cipő :/ (nekem még 4 évig ofőm is volt!) pl:
hazaérek
anya:Ügyes vagy, 5ös lett az angolod
én: Honnan tudod, ma írtuk?
anya: angoltanár mondta
én : -.- :D
Úgy értem, hogy nem vagyok annyira rossz, hogy persze beszélgetek, néha nevetek, megesik, hogy visszaszólok, de nem töröm ki az ablakokat meg ilyenek:DD
Azok akik nem a gyökerebbik felébe tartoznak azok nem csinálják ezt annyira:DDD
De szerintem akkor is rossz, hogy ha valakinek valami problémája van, mindig megy anyuhoz, és eszébe se jutna velem megbeszélni.
Húú, ha nekem anyukám a sulimban dolgozna...tejfölös ablakok, egy kiszakadt ajtó (véletlen), egy hiányzó csocsó-asztal kar (szintén véletlen, nem így gondoltuk), egy szétesett ágy, összefröcsögtetett fal, egy-két tökönrúgás, egy betörött orr és fej (orr az enyém, fej az ellenfél:P). És most vagyok nyolcadikos:D A vicces az, hogy alsóban, amíg a nagypapám ott dolgozott hibátlan magatartás, szorgalom volt, most meg ajajj. Szóval fel a fejjel;)
14L
Velem is ugyanez lesz jövő évtől kezdve. :S
Szerintem nem tehetsz semmit, hacsak át nem mész majd másik suliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!