Mi a tanárok és osztálytársak véleménye rólad? (:
Tanárok: hát.. két véglet van.. vagy nagyon szeretnek vagy nagyon nem.
Akik szeretnek, azok tényleg nrmálisan viselkednek, dicsérnek, szereplések után adnak 5öst, nem szivatnak, csupa jó véleménnyel vannak rólam, nevelőibe is fényeznek, hogy milyen segítőkész vagyok, mennyit teszek az osztályért, mennyire ügyesen szereplek, stb.
Akik viszont utálnak, azok mindent megtesznek, hogy keresztbe tegyenek nekem. Tőlük csak azt hallani, hogy mekkora nagy pofám van, milyen szemtelen vagyok, és hogy nem tudok semmit.(ahaa. azért vagyok kitűnő -.-")
Osztálytársakkal, viszont nagyon jól kijövök, a kisebbséggel is. Mindent elmondanak nekem, tényleg nagayon jól elhülyülünk. Ha a tanárok csesztetnek, az osztály egyhangúan kiáll mellettem. :))))
És, rólad milyen véleménnyel vannak a tanárok, osztálytársaid?:)
14/L(8.oszt)
Nekem egy tanárral sincs konfliktusom. Nem azért, mert nyalizok, hanem azért mert kussban vagyok órán, figyelek és tanulok. Ez ugye alapelvárás lenne, de nálunk a 80% dumál órán, nem tanul stb.
Osztálytársak, na az már más tészta. Nem az én világom ez a bulizős, szexelős, piálós "társadalom", így nem igazán értem meg magam az ide tartozó oszt.társakkal. Ebből kifolyólag kicsit csendesebb, visszahúzódóbb vagyok. Így nem igazán foglalkoznak velem, de nem is kell. Van nekem baráti társaságom.
Amúgy normálisak velem, talán azért, mert ha odajönnek hozzám én szívesen segytek nekik a tananyag megértéseben, elmagyarázom még nekik pluszban, segítek házit is csinálni. Ezért tudják, hogy nem vagy egy hárpia.
Ellenségeim nincsenek.
15/l ( 10. osztály)
Hát nálam is két végleg van.3 tanárt nagyon bírok,de a többiről szerintem ne beszéljünk.Na akikkel kijövök azoknak nem szólogatok be,megcsinálok bármit nekik,aktív vagyok órán,és megyek versenyekre is.
Na akit utálok,na azoknak beszólogatok,soha nem bírtam ha csicskáztatnak,meg pofáznak nekem a tanárok,és azt hiszik hogy ők a királyok,mert ők tanárok.Nem vagyok egy olyan gyerek aki bármit megtűr,meg ha sértegetnek én olyan cifrákat is szoktam a tanároknak beszólni,hogy égnek áll a hajuk.Szerintem a tesitanárnak tőlem hullik ki a haja.Ameddig alsós voltam tök sok haja volt,na amióta nekem tartja a tesit azóta kopaszodikxD
De azt bírom a legjobban ha nem csinálok meg valamit akkor én vagyok a lusta dög,pedig van vagy 200 kg a "tesitanár".
13/L
Köszönöm,hogy leírhattam,jólesett.
én vagyok az előző
lemaradt,hogy nagyon jól kijövök az oszikkal.
hát nézzük csak :D
Kémia tanár: Furcsa.. néha utáljuk egymást néha pedig én vagyok a kedvence :D talán azért van mert kémiából márcsak a büszkeségem miatt is mindig 5öst akarok írni és mindig sikerül :) egyszersem tudott megszivatni :D
Fizika/Info tanár: hát vele semmiylen.. elvagyok az óráján, és a fogák/felelések mindig összejönnek négyes ötösre
Rajz tanár: vele rengeteget szoktam beszélgetni meg ő segített eddig a legtöbbet a céljaim elérésében :) szigorú velem, de ő tesz legtöbbet a jövőmért..
Föci tanár: Gyűlöl engem.. az öltözködésem miatt és természetem miatt..nála is csak azért tanulok, mert az egom nem hagyná hoyg szivasson
Matek tanár: nemtudom..néha büszke rám megdícsér stb.. néha meg komplett idiótának tart... lehetazért mert 6.-ban szabadkézzel szerkesztettem a szögeket xD de mostmeg szinte kitünő vagyok matekból
Technika tanár: bír engem..szerinte kreatív vagyok... meg az osztályból egyedül én szeretem a technika órát
Biosz tanár: jófej velem, mert normális vagyok az óráján és mindig 5ös dogát írok
Tesi tanár: Hát ..ömm.. na :D veleis érdekes a helyzet.. néha dumálok vele.. néha meg kiabál velem xD sokszor csakúgy leülök tesin amikor nincs kedvem csinálni az óraimunkát..fenyegetett már egyessel de akkor megmondtam neki, hogy nem hat meg a tesi karó
Angol tanár: jóban vagyunk :D normálisnak tart
Magyar tanár: vele is érdekes :D... is-is... én bírom :D ő meg néha tökhülyének gondol
töri tanár: okosnak tart :D nála mindig 110/-os dogákat szoktam írni meg a feleléseim is jók :) szerinte visszahúzódó és eszes gyerek vagyok :D meg az én dogáimat szereti a legjobban
Kb. ennyi:D
osztálytársak meg... érdekes :D átlagban bírnak meg jóejnek tartanak... bár különcnek meg maximalistának tartanak
14/L
A tanáraim kedvelnek, mert csak akkor beszélek, ha kérdeznek, úgy gondolják, van tehetségem pár dologhoz. Néha ugyan lusta vagyok, de ha elkezdenek noszogatni, akkor rákapcsolok, szóval alapból nincs sok bajuk velem. Én is szeretem őket, legtöbbjükben meg is tudok bízni.
Az osztálytársaim nem értenek. Én se őket. Van, aki azt hiszi és még terjeszti is rólam, hogy boszorkány vagyok, és hallottam már olyat is, hogy valamelyikük tart tőlem. Pedig abszolút nem érzem magam ijesztőnek, nincsenek beteges vágyaim, nem vagyok drogfüggő. Vannak páran, akiknek túl szimpatikus vagyok, ők viszont nem igazán keltették fel az érdeklődésem... talán ezért is vagyok nekik olyan, mint egy földönkívüli :)
A tanároknak nincs bajuk velem.Általában csöndbe vagyok órán.Mostanában egyre többet beszélgetek és nevetek órán vagy pedig bambulok és unatkozok (amikor magyaráz a tanár).De sosem szólnak rám.Van 4-5-6 tanuló akik rosszak és így észre sem veszik,hogyha én is beszélgetek:D
Egyébként általában jól tanulok,bár idén már két egyes is becsúszott (az of. meg is kérdezte,hogy mi az a két egyes:D).
Ja,és az énektanárról tudom,hogy mit gondol rólam.Szerinte okos és segítőkész,normális,rendes lány vagyok - apumnak mondta:D
Az osztálytársaimnak szívesen segítek,ha tudok legyen szó bármiről (normál keretek között).Ha tudom,hogy valaki otthon hagyta a kajáját szívesen adok neki az enyémből,persze úgy,hogy nekem is maradjon.Vagy ha kell valakinek pár száz forint és van nálam szívesen adok.Egyébként nagyon jól elvagyok az osztálytársaimmal.Sokat szoktunk hülyéskedni és szívatni egymást,de csak poénból és ezt tudjuk is!
Szerintem az osztálytársaim is kedvelnek!:)
15/L (10.o.)
A tanároknak általában nincs bajuk velem, a véleményük pedig az, hogy mindent tudok, amit kell, csak bátortalan és/vagy csöndes vagyok, ezért többet kéne jelentkeznem órán. Egyedül az osztályfőnökömről hiszem, hogy kezd megutálni, mert állandóan haragszik rám, amiért nem vagyok aktív, és mert nem vagyok túlzottan barátkozó típus.
Az osztálytársaim pedig szintén bírnak úgy általánosságban, csak a nagy részük egyáltalán nem ismert, és az iskolában megszokott visszahúzódó kislánynak tart, amikor meg a barátaimmal nevetek, vagy épp kioktatom őket, tátott szájjal bámulnak, hogy én ilyet is tudok.
13,5/Lány
8. osztály
tanár:van ameik utál és az mindenért beugat(szerencsére nem tanít engem :P) meg van ameiket én utálom(infó tanár) mert tul sokat beszél.
oszt társak:többséggel jóban vagyok főleg fiukkal(nemazé mert nagy a mellem xD) csak 3 embert nem bírok a többivel elvagyok ^^
14l
8.oszt
bocs a helyesírási hibákért
Engem a tanáraim szeretnek. Okos vagyok szerintük, de nagyon nagyon lusta. Jól kijövök velük. Különösen kedvel az angol és a matek tanár : ) Nem azért szeretnek, mert nyalizok, hanem a természetem miatt.
Az osztálytársaim utálnak. Vagyis vannak akikről tudom hogy utálnak, de ők elég sokan vannak. Nincs az osztályban legjobb barátom, de vannak akikkel szoktam beszélgetni. Azért nem szeretnek, mert nem értenek meg. Furcsa vagyok szerintük, pedig ugyanabban a világban élünk, csak és a másik felén... Én is a bulizósok közé tartozom, de nem az átlag pics*k közé. Őket én is nagyon rühellem. Nem érzem rosszul magam amiatt, hogy tudom, hogy nem kedvelnek, mert én sem szeretnék velük nagyon közösködni. :)
16/L (10.osztály)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!