Lándzsás utifűről kinek mi a véleménye? Mennyi idő mulva hat?
Figyelt kérdés
Szombat reggeltől adom 21 hós kislányomnak.Hurotosan köhög,még mindig,főleg éjszakára jön rá.3*2ml adok neki.2011. okt. 26. 17:24
1/7 anonim válasza:
2x próbáltuk, de egyszer sem hatott.
Az én lányom is köhög, de csak éjjel.Már egy hete.Elvittem dokihoz ma, mert akármit adtam, nem hatott.Még a hagymatea, méz sem.
2/7 anonim válasza:
Még annyit, hogy 5 nap alatt hatnia kellett volna.
3/7 anonim válasza:
Ha köhögnek a gyerekek, én adok nekik,de csak a dr. Theiss félét. Kb.fél óra múlva már nem köhögnek és tudnak aludni pl. Nagyon szeretjük, mindennél többet ér.
Persze, ha szombat óta nem javul a köhögése, dokinak mutasd meg, léehet, hogy valami mást is kéne kapnia.
Amúgy bátran ajánlom a hátára a Baby luuf balzsamot, nálunk ez is tuti szer! Plusz az uhs párásító.
Jobbulást!!!
4/7 A kérdező kommentje:
Én is a Dr.Theiss félét adom,luuf balzsam estére+Theophillini-es kúpot egy nap kétszer.
2011. okt. 27. 08:46
5/7 anonim válasza:
Én is, ha elkezd köhögni rögtön adok neki, és utána már nem köhög.
6/7 A kérdező kommentje:
azon gondolkoztam,hogy nem keveseet adok neki?vagy elég a két mili?
2011. okt. 27. 14:02
7/7 anonim válasza:
Én nem milizem, hanem ahogy rá van írva, egy teáskanálnyit adok a 22 hósnak és a 3.5 évesnek. Sosem mértem meg, hogy ez hány mili:)
T. kúpot is kap hörgőtágítóként. Dokihoz mikor mentek vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!