Nem épeszű se az, aki kitalálta, se az, aki szerint egy lány/nő állva végezze el a dolgát.
2011. júl. 31. 16:29
2/14 anonim válasza:
de gáz....
biztos nem venném meg,,,
bár 2 fiam van csak, de akkor sem
tuti hülyének néznének a játszón
:D
2011. júl. 31. 16:33
3/14 anonim válasza:
Szerintem meg itt az ideje, hogy a Panka lány anyjával elbeszélgessünk! Miért kéne úton-útfélen űrítenie egy embernek, vagy egy kislánynak? A játszóterezés előtt nyugodtan be lehet iktatni egy pisikaki programot és csak aztán start, ha meg újra rájön a pisilhetnék, akkor sem ez az állvapisilő-eszköz a megoldás...Lehet, hogy higiénikus, de megnézném azt a nőt aki állva a wc-előtt használ egy ilyet, és ha mellécsorog, akkor enyhén szólva is avitos lesz a fehérneműje az illetőnek...Idiótaság, ez a véleményem
2011. júl. 31. 16:34
4/14 anonim válasza:
Na ne... Igy is fiunak nézik a kis kopirnyák lányom.-...(még nem nőtt haja)
2011. júl. 31. 16:35
5/14 A kérdező kommentje:
Na igen, én is furcsállom, mert végülis a bugyit így is úgy is le kell tolni. És ha esetleg nem jól helyezzük oda ezt az izét...... Meg különben ki ül le nyilvános wc-n? Ááááááá! Fúj! Képzeljétek el: Pisilni kell, megálltok az út mellett, oda állsz a fához, letolod a bugyid, beilleszted az eszközt, és lősz! Ennél azért sokkal egyszerűbb leguggolni. Bár ki tudja, lehet, hogy jó, csak még nem próbáltuk :DD
2011. júl. 31. 16:41
6/14 anonim válasza:
Ezz durva! Azért megnézném itt falun az anyukák arcát mikor előkapom a műkukit, és kislányom csövel a fára. Nagy az Isten állatkertje.
ÁÁÁhhh, nem térek magamhoz, magam elé képzelem a látványt.
2011. júl. 31. 17:03
7/14 anonim válasza:
Nesze neked, " nemi identitás"... Ekkora baromságot ritkán találnak ki.. Ennél már csak az a jobb, mikor azt olvasom, hogy az óvodában nem szabad a gyerekek nemi szerepét hangsúlyozni, tilos a nemi identitás "tanítása" . [link]
Ez az eszköz még erre is tesz egy lapáttal :S
2011. júl. 31. 17:45
8/14 anonim válasza:
Nincs új a Nap alatt.
A hegymászók, és extrém sportolók elég régóta használják ezt a szerkentyűt, hogyha éppen nincs lehetőség a "normál" pisilésre.
De hogy a kislányomnak ilyet vegyek? Soha!
2011. júl. 31. 17:46
9/14 anonim válasza:
Ez biza nem új találmány. A múltkor láttam ilyet a DM-ben felnőtt nőknek, csak az papírból van és eldobható. Ott röhögtem rajta, mert én is elképzeltem használat közben. Oda hívtam a páromat is, hogy ezt nézd!, ő meg csak fogta a fejét, hogy mik vannak :)
2011. júl. 31. 17:59
10/14 anonim válasza:
Ha azt nézzük,hogy a csajok mindig is "bajban" voltak e miatt.. igen okos ötlet! De szerintem,mi csajok ettől vagyunk kulturáltabbak- hogy ne az utcán pisilünk!
Minden esetre elküldöm tesómnak a linket..kíváncsi leszek mennyire hidal le! :-D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!