Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kiváncsi vagyok erről kinek...

Kiváncsi vagyok erről kinek mi a véleménye?

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 31. 16:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2011. júl. 31. 20:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Én biztos veszek ilyet. Jó találmány.
2011. júl. 31. 22:37
 13/14 ava87 ***** válasza:

Nem tudom, ki írta ezt a cikket, de felhívnám rá a figyelmét, hogy ezt nem gyerekeknek találták ki.

Felnőtteknek praktikus lehet, pl. túrázáskor, fesztiválokon, utazáskor, stb. esetben. De ez eleve "felnőtt méret".

Egyik barátnőmnek van ilyenje, kíváncsiságból vett egyet, de azt mondta, hogy használhatatlan, pedig állítása szerint sokat gyakorolt vele :) Különben nem lenne egy hülyeség szerintem, legalább is bizonyos helyzetekben, de ha ennyire necces használni, akkor az nem lehet valami jó, hiszen ki vállalná a rizikót, hogy esetleg nem jól sikerül a dolog? Pisis gatyában/bugyiban egész nap, hááát...

2011. júl. 31. 23:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Vannak még furcsa dolgok a világon. De szerintem az sokkal nagyobb hülyeség, hogy semleges neműnek nevelik a gyerekeket. Úgyis látják egymás fütyijét vagy punciját. Arra mit mondanak?
2011. aug. 1. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!