Mit gondoltok a ProMix fehérjéről? Elég jó az ára, mert 7kg és kb 20 ezer ft. Anyagiak miatt gondoltam erre. Kíváncsi vagyok azok véleménye, akik már próbálták.
GreenTea
Viszonylag olcsó, mivel vegyes fehérje. Én személy szerint még nem próbáltam, de itt sokan dicsérik. Nekem Power Proteinem van, azzal teljesen meg vagyok elégedve.
Hát az sem lehet rossz, csak abba állítólag sok a szója, aminek a felszívódási, útmutatói nem a legjobbak.
Én sztem bepróbálkozok egy ProMix-el:P
GreenTea
Szerintem semmi probléma a szójával, de ha van pénzed a Promixre és abban tényleg igaz, hogy több a tejsavó, akkor mindenképp vedd azt!
Amúgy az csak simán felszívódási mutató:D
Köszönöm a válaszokat!:)
Green: én kérek elnézést!xD
jobb a promix,az ízén is érezni hogy több benne a tejsavó!
csokist és eprest próbáltam nem volt rossz! próbálta már valaki a power proteint fahéjas ízben? igazán okádék sz@r úgyhogy ne erőltessétek! (pedig nem vagyok finnyás k@rva de tényleg veszélyes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!