Mi a véleményetek erről a fehérjéről? :D
Figyelt kérdés
Most vettem ma .. eddig boitech et szedtem de az valahogy jobban izlet :D de hatása is gyengébb volt
[link] ilyen volt akit érdekel...
2011. aug. 12. 11:35
2/11 A kérdező kommentje:
ugyan az majd nem te gyökér... csak van benne vitamin
2011. aug. 12. 11:47
3/11 oyeacch válasza:
Hallod te debilfasz, az első egy tömegnövelő, tele van baszva szénhidráttal, van benne kreatin, glutamin, hozzáadott BCAA. A másik meg egy fehérje. Tiszta tejsavó. Én vagyok a gyökér?
Neked nem tápkieget kéne szedni, hanem valami agynövesztőt, amitől végre tudnál olvasni meg gondolkodni.
4/11 A kérdező kommentje:
jólvan legyen igazad....
de véleményt kérdeztem és az ize kur va szar
2011. aug. 12. 11:53
5/11 oyeacch válasza:
Az a véleményem, hogy aki nem tud megfelelő mennyiségű kalóriát bevinni, annak van rá szüksége. igyál egy adagot edzés után, és reggel. pihenőnapokon is igyad reggel.
Az íze szar... Ez testépítés, nem picsogás.
6/11 anonim válasza:
Gyengébb volt a hatása? Mesélj már milyen hatása volt 90 deka fehérjének.
7/11 A kérdező kommentje:
:DD nem 90 dekásat vettem :D csak a képen nem az van-.-
2011. aug. 12. 12:03
8/11 anonim válasza:
Ok. Akkor bármennyi fehérjének milyen hatása van?
9/11 A kérdező kommentje:
kiprobálod...
2011. aug. 12. 12:24
10/11 anonim válasza:
Próbált már szerintem kb.1000x annyi mennyiséget mint te...hatása nincs.!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!