Normális, ha egy lány azért nem akarja, hogy barátja legyen, mert az osztálytársak csúfolkodni kezdenek?
Figyelt kérdés
Nem rólam van szó.(Nekem van barátom)
13 éves lányról van szó.
És az osztály 3/4-edének barátja/barátnője van , és nem is nagyon érdekel senkit:D Nem,hogy még csúfolkodjanak:D
Ez normális ebben a korban?
Köszönöm a válaszokat.
2010. okt. 25. 15:01
1/7 A kérdező kommentje:
Ez szerintem olyan mint az ovibaan:D
2010. okt. 25. 15:07
2/7 anonim válasza:
Normális. Én akartam, lett és semmi nem volt. Mi inkább segítünk megoldani a problémákat (ha van). Meg néha kérdezünk. De az osztály másik fele mindent tudni akar és ez így gáz =/. Igaz, hogy mi eltitkoltuk előlük csak azok tudták akik a legjobb barátaink és megbízhatóak :) De ennyi. Ez amúgy sem sulis téma :D. De am meg ha az osztálytársak éretlen kis faszok akkor meg tuti, hogy cikiznek.
3/7 A kérdező kommentje:
De épp ellenkezőleg. Nem olyan az osztály, nekem ezért fura, és nagyon soknak van barát/barátnő.. De ő nem,mert akkor cikizni fognak. De hát miért tennék az olyanok akik épp őj csajoznak, pasiznak?
És a többiekkel nem kell foglalkoznii..,mert nálunk akik ilyen miatt cikiznek azok lúzerek:D
2010. okt. 25. 15:15
4/7 A kérdező kommentje:
épp úgy:D*
2010. okt. 25. 15:15
5/7 anonim válasza:
Eszti vagyok :D :
Hát ha tudja hogy nem olyan az osztálya akkor mitől fél?
Istenem.. De valaki még nem felkészült...
6/7 anonim válasza:
Ilyen korban még minden kis szarságért csúfolják az oszttársak egymást :D
Majd kinövitek...
17F
7/7 A kérdező kommentje:
De epp az, hogz nem csufol senki senkit :D
2010. okt. 25. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!