Mikor a suliban először van szexuális felvilágosítás, a tanárok hogy nevezik a nemi szerveket?
Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 11:00
1/11 anonim válasza:
A női: emlő, hüvely. Férfi: hímvessző.
2/11 anonim válasza:
Az emlő nem nemi szerv :)(max a nemi jellege más férfiaknál, mint nőknél. Az emlő az utód táplálásához tartozik)
Hüvely, női nemi szerv, kisajak, nagyajak, csikló, méh, petefészek..
Hímvessző, herék
Csak ezek a tudományos kifejezések vannak.
Magyarul nincsen köznyelvi, de nem játékos vagy "csúnya" nevük.
3/11 anonim válasza:
XD LOL. Nekünk az ofőnk ilyen téren nagyon ott van :D Nem meri nevén nevezni ezeket. Szóval pl. a hímvesszőt bakancsnak nevezi meg stb.... :) Meg micsodának. :D De nem meri kimondani. Mindig mosolygunk ezeken aranyos tud lenni 8.ba :)
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2010. okt. 13. 13:33
5/11 anonim válasza:
Nem tudom 17 éves vagyok de még egy se volt.
6/11 anonim válasza:
Első vagyok:) Igaz, minden tanár más. Van, aki komolyabb, és van aki viccelődik. De szerintem a tudományosabb kifejezéseket használják gyakrabban, mint a fiatalok körében elterjedt csúnya szavakat.
8/11 anonim válasza:
Nuni xĐ Az óra felén kimentem hányni aa haverokkal. Tök dedósan mondta. Sőt, már rég felvoltunk világosítva xĐ
9/11 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: 10-13 12:40
osztálytársak vagyunk?? nálunk ofő is egyszer aztmondta a "fiúk mutogatják a farkukat" mondat helyett, hogy "a bakancs az asztalra". ezt csak a lányoknak. és persze amikor az irodalomtanár erről teljesen függetlenül aztmondta, h na most felkerül a bakancs az asztalra, akkor a lányok röhögnek, fiúk és tanár meg bámulnak ránk, mint a sültszarra:D
10/11 anonim válasza:
Nálunk az igazgató fütyinek vagy bőrszivarnak hívja xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!