Szerintetek bunkóság lenne neki telefont adnom szülinapjára? Ti hogy reagálnátok?
Szóval,van a legjobb barátnőm és nincs mobilja.
Tudom,hogy nagyon tetszik neki az Xperia Mini pro és közeledik a szülinapja.
Arra gondoltam,hogy megveszem neki,mert már megőrülök attól,hogy sosem tudom felhívni vagy nem tudok sms-ezni vele.
Esténként elég sokat beszélek telefonon a barátnőimmel és annyira idegesít,hogy vele nem tudok...
Meg soha nem tudom felhívni,hogyha megbeszélünk valamit és mégsem tudok elmenni,stb.
Szerintetek nem sértődne meg azon,hogy megvenném neki a telefont?
Ti hogy reagálnátok,ha ilyen ajándékot kapnátok a legjobb barátnőtöktől?
14/L
Én rosszul érezném magam. Nem kis pénzbe kerül egy telefon és valószínűleg ha lenne rá pénze megvenné és ha odaadod akkor én arra gondolnék,hogy én ezt nem fogom tudni meghálálni eléggé.
De te tudod,hogy nálatok milyen szokások vannak. Szerintem ez nagyon nagy ajándék,bár nagyon kedves dolog lenne tőled.
Hát lehet, hogy kicsit kellemetlenül fogja magát érezni, bár biztos örülni fog. :) Aranyos dolog tőled.
Amúgy a szüleid megengedik, hogy megvedd neki?
Örülnék,aztán megkérdezném,hogy és honnan szetted rá a pénzt és utána visszaadnám azon nyomba és ha nem vennéd vissza,akkor leraknám a földre ..nem dobnám,hanem lassan,nyugodtan leraknámXDDD
16/L
én örülnék
nem tudom hogy megsértődne-e, te ismered
(egyébként ez azt is elárulja rólad hogy van pénzed, de nem vagy irigy - ami a mai világban tényleg érték, de ezt már eddig is tudta rólad, és most már mi is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!