15 éves gyerekednek mennyi zsebpénzt adtok egy hónapban?
Figyelt kérdés
A zsebpénz mellett még édességeket is vesztek neki ? Meg ruhákat is ? Vagy a zsebpénzből vegyék meg mind ezeket,ha esetleg annyit kaptak? A válaszokat Köszönöm!2009. szept. 19. 13:46
31/32 anonim válasza:
heti 1000 tehát havi 4ezer.
Ezenkívül bérletet kapok meg ruhát. ja meg vacsorát, ebédet, meg reggelit. meg minden ilyesmit.(egy soztálytársam annyi wcpapírt használt hogy egy idő után neki kellett venniexD)
Viszont mániákus animés-mangás vagyok, figurákat,mangákat magam veszek erre sose adnának:D
Viszont mozira egyéb ilyesmire adnak, még örülnek is ha megyek.
tea napi egy pohár szintén sajátból, ez heti 1400 lenne, de nem veszek mindennap..még..xD
32/32 anonim válasza:
én 12 éves vagyok és 5000ft ot kapok
a 15éves nővérem meg 10000 ft ot kao. és ebben neki persze benne van az édessége meg a ruhái meg az ilyen cuccok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!