Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » T i mennyi zsebpénzt kaptok...

T i mennyi zsebpénzt kaptok egy hónapra?

Figyelt kérdés
és mire költitek el?
2010. dec. 27. 18:08
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
100%

semmennyit. mindent megkapok amit kérek( bizonyos határokon belül)

14/L

2010. dec. 27. 18:21
 2/29 anonim ***** válasza:
76%

nem kapok zsebpénzt..

Naponta 500 és 1000 forint között kapok pénzt,ebből kell reggeliznem meg ebédelnem + a sulibüfébe beosztani,ha marad pénz akkor az az enyém,de nem kell rola beszámolnom..ha meg kell valami akkor szolok és megveszik,ha megerdemlek..

2010. dec. 27. 18:24
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
amit kérek azt megveszik nem kell zsebpénz
2010. dec. 27. 18:47
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

Havi 3000Ft-ot kapok bankszámlára.

Bankszámlám régebb óta van, úgy 4-5 éve.Kezdetben csak havi 1000Ft-ot utaltak rá, és 13 éves koromig elzárták a bankkártyát érthető okokból (ugyan mire kellett volna akkor pénz nekem?!).

Így van egy kis spórolt pénzem.Év elején volt 48000Ft-om, most 1500Ft-om van.

Hozzáteszem nem dobálom a pénzt.Csak idén magamnak vettem minden kozmetikumot (arckrém, tonik, sminklemosó, vatta, dezodor, testápoló, körömlakk, körömlakklemosó), a telefonomat is többször feltöltöttem, amikor beteg voltam magamnak vettem meg a gyógyszert (nem kaptam meg az árát), vettem magamnak ruhákat, mert szükségem volt rá (anyu mondta, majd kifizeti, meg is kérdezte mennyit költöttem, elmondtam, de nem adta meg a pénzt).

Meg ilyen apróságok.

Én pedig nem szólok emiatt.Hiszen tudom, hogy nem állunk túl anyagilag, jövőre lesz egy nagyobb lakásfelújítás, kell rá a pénzt, nővérem egyetemista, az se olcsó.

Úgyhogy most meghúzom magam.Januártól spórolok, már amennyire lehet és nyáron megpróbálok elmenni dolgozni..

15/L

2010. dec. 27. 18:50
 5/29 A kérdező kommentje:
utolsó: a szüleid biztos büszkék rád! :)
2010. dec. 27. 18:53
 6/29 anonim ***** válasza:
83%
Én nem kapok zsebpénzt,minden hétvégén megyünk vásárolgatni,nézelődni és ami tetszik,azt megkapom.Ha pedig pénzre van szükségem,akkor csak simán kérek.
2010. dec. 27. 19:29
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Nincs zsebpénzem soha nem is volt. Husvéti pénzből gazdálkodtam XD de az gyorsan elfogyott és utána semmi. Meg néha mamámnál megfialt az 50ft-os és lett belőle 100 :D Most h szakmunkás lettem havonta 26.200ft-ot kapok ( januártól kb 28-29ezret, félévente emlik :D ). Régebben elköltöttem erre-arra ami kellett a motoromba/ra, de most gyűjtöm 5-6hónapja kb és már van 135ezrem :P

17_F

2010. dec. 27. 19:56
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

havi 4000 ft-ot, ebből lejön egy ezres buszbérletre. Nyár óta félreteszem ezeket, mert akkor dolgoztam, a keresetből van még. amúgy könyvekre, ceruzára, rajzlapra, szénre költök rendszeresen, néha ruhára, cipőre, ékszerekre, bár azokat igyekszem magam készíteni.

16L

2010. dec. 27. 20:59
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Én sem kapok zsebpénzt, ha valami kell, arra kapok pénzt, ha kérek pénzt pl barátnőkkel pizzázásra, vagy valamire, és még marad azután, akkor azt elteszem magamnak, így összegyűlt már valamennyi, és ebből veszem meg azt, amit a szüleim nem akarnak :D

13,5/L

2010. dec. 27. 21:04
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Én nem kapok havonta zsebpénzt. De bármikor odamehetek a szüleimhez, és megmondom nekik mire kell a pénz és odaadják. Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy Mindenféle hülyeségre kérek pénzt, csak mondjuk venni szeretnék egy újságot, vagy körömlakkot, de már kevés a pénzem, akkor adnak.

Egyébként születésnap, névnap, karácsony, gyereknap, és egyéb ilyen alkalmakra kapok nagyobb összegben pénzt, de nyáron például több pénzt szoktam kapni, akár hetente is. De például, ha segítek takarítani (Amikor anyukám elfoglalt, vagy a tesóm hazajön és nagy a készülődés) akkor néha kapok egy kis zsebpénzt.

Elkölteni nem igazán költöm a pénzem, csak fontos dolgokra. Enni veszek magamnak belőle legtöbbször.

2010. dec. 27. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!