Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » T i mennyi zsebpénzt kaptok...

T i mennyi zsebpénzt kaptok egy hónapra?

Figyelt kérdés
és mire költitek el?
2010. dec. 27. 18:08
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Én heti 1500 forintot kaptam anno. De ebből utaztam a sulihoz (kollégium) vettem kaját és női holmit.

Minden sulikezdéskor anyukámmal elmentünk vásárolni, kaptam Két nadrágot, öt felsőt, cipőt.

Nagyimtól szoktam kapni ünnepekre pénzt, abból szoktam ruhát és kozmetikumot venni.

De most már dolgozom, és szerencsére megtanultam spórolni.

2011. febr. 8. 14:24
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Hozzáteszem egy durva kiadásom volt az elmúlt öt évben. 15 voltam mikor anyukámmal felesbe vettünk egy 20e forintos bőrcsizmát. Azóta azt hordom, idén kellett először cipészhez vinni, mert elszakadt egy varrás. Még további öt évig hordanám...
2011. febr. 8. 14:26
 23/29 anonim ***** válasza:

gyerekkent probáltuk hogy zsebpémnzt kapjak, még 1. 2.-ban kaptam is napi 200 Ft-ot az 1997 volt.

Kollégistaként 8.-ban kb 2004 kaptam elméletileg 3000 Ft-ot hetente, ami mindig több volt.

9.-ben anyumtól olyan 5000 Ft-ot egy hétre meg apumtól is ha kértem. Kb heti 5-10 000 Ft-ot költöttem...

Ebből buliztam, vettem sminket, meg amit nem vettek meg volna nekem, drága nadrág ilyenek, meg ha nem ettem meg a kolis kaját akkor ebből vettem.

Tehát utazást, ruhát, iskolacuccokat anyumé vették.

Utána már nem nagyon kaptam zsebpénzt, ami zavart, viszont ha kértem valamit megkaptam, csak szerettem volna hogy tudjak félretenni úgy hogy tudom mikor kapok újra pénzt és nem a vásárlás után megmaradtat félrerakni.

Aztán 17 évesen elmentem szórólapozni, főleg azért mert mostohaapám azt mondta hogy a 10*-sát fizeti amit keresek. Nem fizette, de azért jó volt, hogy nem anyumtól kell mindig pénz kunyizni a partyzásra.

Most 20 éves vagyok. Kb havi 80-100 000-ret keresek, most mondjuk nőni fog plusz 20-50-nel...

Emellett egyetemre járok.

A pénzt értékelni a kolis évek után tanultam meg, rengeteget bánkódtam, hogy akkoriban amikor annyi pénzt kaptam és költöttem nem voltam előretekintő és nem tettem félre pl. nyaralásra ilyesmi.

2011. febr. 8. 16:10
 24/29 anonim ***** válasza:
Nem kapok zsebpénzt, és amit kérek azt sem veszik meg :( Pedig nem vagyunk szegények...sőt! És egy évben kb. 2x kapok ruhákat, azokat is (90%-ukat) turiból.
2011. febr. 8. 19:52
 25/29 anonim ***** válasza:
én havonta 3000et kapok. gumira, hétvégenként vonatjegyre,mozira,előfizetésre költöm. de ha olyan a ruha ami tényleg kell,nem csak azért mert tetszik akkor megveszik+ büfére is adnak pénzt. de hetente max1x büfézhetek(nem is akarnék többször) mert akkor hülyeségre költöm és nem lesz belőle értelmes kajálás.
2011. febr. 8. 21:18
 26/29 anonim ***** válasza:
1000 ftot
2011. febr. 8. 21:28
 27/29 anonim ***** válasza:

Én nem kapok állandó zsebpénzt...Van egy perselyem és apum abba szokott dobálni 200-osokat :) Ebből nem tudom mennyi jön össze egy hónap alatt.Meg ha kell valamire pénz akkor kapok.De magamnak nem szoktam kb. semmit venni mert együtt megyünk vásárolni.Szóóóval semmire nem költök :) Most van is 30 valahány ezrem :D

14/L

2011. febr. 8. 21:44
 28/29 anonim válasza:
heti 3000 néha kapok azér pluszba szóval általában olyan havi 15000re jön ki,de ruhát bérletet meg ilyeneket kapok,ez mozira,sminkre,beülni valahova hétvégén ilyenekre megy el:)
2012. jún. 24. 00:15
 29/29 anonim válasza:

Én 15ezer forintot kapok havonta és ebből kell vennem bérletet(4290ft)

Kaját..stb

13/l

2014. ápr. 3. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!