Mennyi zsebpénzt kaptok/kapnak a kamaszkorú gyerekeitek?
(15/L)
Én 1.000 Ft-t hétfötöl-péntekig. Meg az ünepi plúsz pénzek. Meg ha dolgozok akkor azt kifizetik. Meg megveszik ami kell.
Tesóm gimis. Ő 1.500 naponta + az utikölcség. Meg mind az ami nálam.
De álltalában nem szoktak enyit kapni.
Nézd meg ezt a linket: http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
3000-5000 Ft havonta, attól függően, mennyire vagyok jó. ^^ :)
15/l
Max 3.000 egy hónapra... de bőven elég, fele mindig megmarad. Így amikor egy könyvért oda vagyok, meg tudom szinte rögtön venni.
14/L.
hát ha jol álltok anyagilag akkor nem sok a 10ezer, neked kell tudnod ezt.
de nállunk a 13.éves kap még csak zsebpénzt. havi megtakaritásként a számlájára 1000, plusz zsebbe 2000. meg néha van pluszlové de ez csak akkor ha pl szinházba menek.
én havi 4ezer.
de általában szerintem van az 7-8 ezer.esetleg 10 is.
ha jól tanulok akkor is kapok pénzt:D
nem én veszem a ruháimat,mert én beismerem ,hogy eléggé sz@rul bánok a pénzzel.vagyis ha valami megtetszik akkor szinte azonnal megveszem.persze ha máshol nincs jobb.
Kozmetikai cuccokat én veszek nekik.
Ruhát be szoktam nekik vásárolni szezon elején, de ha kell vmi ezen felül, akkor azt ők veszik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!