T i mennyi zsebpénzt kaptok egy hónapra?
az újság meg a körömlakk aztán fonsot dolog:D
amúgy én 5000-et. koncertjegyre, kajára, könyvekre költöm vagy félreteszem.
17F
5e. kevés. :S (ruhát ebből veszek, sminket..tusfürdő, arctonik, hajlakk.......) :/
17L
Nem kapok zsebpénzt. De kapok minden nap pénzt buszra és ott ha lehet nem fizetek és akkor máris megspóroltam pénzt. Ebből csak elektronikaiakat veszek, minden más kapok.
15F
én kapok havonta 6000Ft-ot.
mondhatjátok azt hogy ennek a gyereknek milyen jó már hogy 6000e ft-t kap minden hónapban..
pedig nehogy azt hidjétek.
ebből lemegy 1000Ft buszbérletre.
3000Ft a telefonszámlám.(havi törlesztése 2000ft,nem beszélek sokat max tényleg egy ezrest havonta)
akkor ez már ugye 4000.
és a maradékból veszek reggelit ami előtt megyek a suliba.
szóval nem tudok gyűjteni hiába spórolok,mert telefonszámla van,a busz az muszály mert különben hogyan megyek már haza,ennem meg csak kell.
de nehogy azt hidjék hogy panaszkodok a legkevésbé sem csak leírtam mertha azt írnám csak hogy 6000ft-t kapok havonta akkor mindenki mondaná hogy dejó nekem milyen egy elkényeztetett vagy..
16L
Hát én nem kapok, és nem is veszik meg amit kérek :D
én nyertem :P
Én nem kapok mivel havonta 20000 forint a cigim így anyám kiakadna ha ezt elkérném egy összegbe:S
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!