15 éves gyerekednek mennyi zsebpénzt adtok egy hónapban?
az is jó nem ? az egy hónapban 15.000
:)
Sosem kaptam zsebpénzt, ha kellett ruha akkor arra külön kértem pénzt és úgy vettem meg.
Egy alkalommal sem vettem sz*rt, szóval megbíznak bennem a szüleim.
Édességet nagyritkán veszek, de azt is inkább a különféle visszajárókból. (Ha maradt valamiből pár száz forint akkor azt odaadta)
bocsi de aki havi 1 millát kap annak van rendesen péznze
!
Gondolom mindened megvan..
Tavaly tanultam még,akkor naponta (hétfő-péntek)napi 300-400,néha 500ft-ot kaptam,de vittem kaját,innivalót,ebből néha kávét vettem(70 ft)így összegyűlt a pénz,vettem amit akartam.Ruhát igaz turkálóban,de azzal megelégedtem.Emellé havonta kb:4-5 ezret kértem,de nem mindig.ennél szinte csak kevesebbet. Édességet vettem,ha akartam,de anyu is vett a kajavásárláskor,vmi olcsóbbakat.Mikor mit.
22/L
én napi 200-300ft kapok..meg szoktam kapni fellépések alkalmával(tánc)olyan 1000 ez olyan havont 2x....meg ruha...de néha már kínosan érzem magam kérni mert nem tom kényelmetlen...nem azért mert rosszul álnánk anyagilag...persze azárt nagyon jólse...de akkor is...szivem szerint megkeresném magamnak csak nincs rá lehetőség..
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!