Kamaszok ti kaptok zsebpénzt?
Figyelt kérdés
Ha kaptok akkor mennyit mert én semmit nem kapok most akkor megkérdezni anyukámtól, hogy kaphatok-e szerintetek hogy kérdezzem meg2011. aug. 26. 10:33
1/23 brucelii válasza:
Én nem kaptam hétköznap zsebpénzt, mivel kaját és innivalót vittem otthonról. Ha hétvégén mentem buliba, vagy csak a városba, akkor kaptam egy kevés pénzt, de túl sokat soha! Ha rákérdezel biztosan kapni fogsz hiszen az édenyád, a kést biztosan nem fogja belédállitani ezmiatt! elöször csak kisebb összegeket kérj, 500ast pl. hétköznap 1x 2x aztán pedig mondd neki hogy lehetne-e állandósitani a dolgot!
2/23 anonim válasza:
Kimondottan zsebpénzt nem, csak napi 300-400 ft-t kajára (melózok), vagy ha nincs cigim, egy ezrest. Ha kérek pénzt, mert mondjuk megyünk moziba a haverokkal vagy valahova, adnak. De így, hogy kislányom, itt van havi x ezer forint, régen kaptam. :D
16/l
3/23 brucelii válasza:
Bocsi de ha melózol, miért a szüleid pénzére vagy ráállva?
4/23 anonim válasza:
Na most elleszek küldve a francba de én egy tizest kapok egy hónapra. DE. Nekem ebből kell eltartanom magam, nem lakom otthon. A menzámat fizetik, tehát ebédet kapok. A többit én fizetem :) 16/L
5/23 A kérdező kommentje:
mért küldenénk a francba el egy tizes egy hónapra nem sok ha egyedül laksz gondolom te veszel magadnak mindent kaja tiszálkodási szerek takarítószerek
2011. aug. 26. 12:17
6/23 anonim válasza:
Nem kapok.
viszont mindig mindent megvesznek nekem.. És én ezzel nem élek vissza.
16/L
7/23 anonim válasza:
Nem kapok, nincs rá szükségem
13/F
8/23 anonim válasza:
Nem kapok, de van kiskoromból, minden forintot eltettem, úgyhogy ha kell valamire ki tudom venni, amúgy meg nem szoktam költekezni...
9/23 anonim válasza:
Nem kapok, soha sem kaptam. Nem is lett volna rá szükség mert ami kellett mindig megvolt meg amúgy sem vagyok nagyravágyó elég volt amit megvettek. Most ösztöndíjat kapok a cégtől ahol tanulószerződésem van. Havi 28.800ft de félévente emelnek rajta így októbertől meglesz 32-3ezer ft.
18_F
10/23 anonim válasza:
én nem apok, csak pl ha barátnőimmel elmegyek valahová akkor kapok valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!