Kamaszok ti kaptok zsebpénzt?
Kimondott seppenzt nem, nincs szuksegem re, DE van mikoer elmegyek a haverokkal vagy osztajkirandula vagy osztalybuli akkor kapok egy 10 Lejest es amit nem koltottem el belole visszaadom a szuleimnek, sokszor 10-bol 10-et adok vissza mert nem vok koltekezo tipus. De neha azt mondjak hogy nem kell visszaadjam es tegyem el mert jo lessz mashova.
14 eves fiu
Én kapok zsebpénzt. Havonta 5000Ft-t. Ebből szoktam megvenni magamnak a kozmetikumokat, kiegészítőket és egyéb apróságokat, amikre szükségem. Mondjuk ha suliba valamire be kell fizetni egy kis pénzt (pár száz forintot), akkor azt kifizetem én, nem rohangálok mindig anyuékhoz, hogy x Ft kell a suliba. Ruhákat, cipőt általában a szüleim megveszik nekem, de néha megveszek magamnak 1-1 felsőt vagy valamit. És ebből spórolok is.
Most a nyáron dolgoztam egy hónapot, így most a spórolt pénem és a fizetésem összesen kb. 90-100.e Ft lesz.
"Rendkívüli" kiadásokat, amik nem olyan gyakoriat, szintén a szüleim
Én kapok zsebpénzt. Havonta 5000Ft-t. Ebből szoktam megvenni magamnak a kozmetikumokat, kiegészítőket és egyéb apróságokat, amikre szükségem. Mondjuk ha suliba valamire be kell fizetni egy kis pénzt (pár száz forintot), akkor azt kifizetem én, nem rohangálok mindig anyuékhoz, hogy x Ft kell a suliba. Ruhákat, cipőt általában a szüleim megveszik nekem, de néha megveszek magamnak 1-1 felsőt vagy valamit. És ebből spórolok is.
Most a nyáron dolgoztam egy hónapot, így most a spórolt pénem és a fizetésem összesen kb. 90-100.e Ft lesz.
"Rendkívüli" kiadásokat, amik nem olyan gyakoriat, szintén a szüleim fizetik pl. gyógyszer, ha beteg vagyok, illetve az allergiás gyógyszerem és vitaminom, valamint fodrász (kozmetikushoz, manikűröshöz stb.-hez nem járok).
16/L
nem -.-" csak szülinapomra névnapomra szokok 2-ezret kapni amúgy fizetik nekem a suliba ha kell vinni be valamit osztály kirándulás kirándulások stb én nem költök sminkcuccokra meg ilyenekre fodrászt nem fizetik mert uncsi tesom fodrász és nem fogadja el a pénzt ha kiakarjuk fizetni(nem menőzni akartam ezzel csak sokan írták itt a fodrászt)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!