Kamaszok, ti szoktatok mindenszentekkor temetőbe menni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 1. 07:18
4/29 anonim válasza:
Mamámmal muszáj elmenni, de magamtól nemnagyon. 12/L
5/29 anonim válasza:
Igen, és igénylem is. Szükségét érzem, mert ez egyfajta tiszteletnyújtás, megemlékezés és megérdemelnek ennyit a rokonaim.
16/L
6/29 anonim válasza:
Mikor hogy.
pl. ma nem megyek, de eddig az évek során legtöbbször kimentem a temetőbe.
De mivel a szüleim nem idevalósiak, ezért pl apukám szüleinek a sírjához kb 15 percet kell utaznunk, anyukám apjának a sírjához pedig 2 órát.
Ma anyukám szülőfalujába nem tudunk kimenni, apu szüleinek sírjához pedig még anyuék elmentek korán reggel, úgyhogy én lemaradtam...
14/L
7/29 anonim válasza:
Nekem anyukám még vasárnap kiment a nagymamám sírjához. Csak ritkán megyünk, mert az ország másik végében van, sokat kell utazni. Én ezt most kihagytam, mert nagyon fáradt voltam, de amúgy mindig szoktam menni anyával, 2-3-szor egy évben. 15/L
10/29 hellosztok válasza:
Muszáj Hát ha nem lenne senkim ott akkor nem menék az is biztos!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!