Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi tévők legyünk, ha a 16...

Mi tévők legyünk, ha a 16 éves fiú gyermekünk biszexuálisnak vallja magát? Változik ez a dolog?

Figyelt kérdés
Van egy 16 éves fiam, aki azt mondja, hogy a fiúk is és a lányok is érdeklik. Most épp a fiúk felé húz. Ez a probléma akkor tudódott ki mikor véletlen nem zárta be a gépet és megláttuk, hogy egy meleg oldalon regisztrált és nézi a fiúkat. Persze sokkot kaptunk stb. egyszerűen annyira tanácstalanok vagyunk, hogy nem tudjuk mit csináljunk, hogyan kezeljük ezt a problémát. Véleményünk szerint a gyerek igazából hetero csak úgymond elakadt a pszichoszexuális fejlődésben. Azt mondta a pszichológus hogy ez a kamaszoknál gyakori probléma, hogy akár a saját nemük iránt is vonzódnak. A fiam azt mondta a pszichológusnál és nekünk is hogy őt egyáltalán nem zavarja ez a probléma, sőt ezt nem is érzi problémának, ezért nem is akar változtatni rajta. Kérem aki átélt már hasonlót, mint szülő vagy gyerek adjon tanácsot hogy mi tévők legyünk és változik-e ez a dolog, mert most legszívesebben elzárnánk előle az internetet és sehova nem engednénk, hogy nehogy érje semmilyen "rossz" hatás. Tényleg szépen kérem hogy csak az írjon akinek saját tapasztalata van, mert az átérzi a problémánk és tudja miről beszélek.

#meleg #biszexuális #16 éves kamasz fiú
2013. márc. 17. 19:47
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim válasza:
91%

Nos látom, hogy Ön egy elkeseredett anyuka. Éppen azon megyek keresztül, mint az Ön fia. (Lány vagyok.) Egészen egyszerűen az történt, hogy beleszerettem egy lányba, aki teljesen fiús kinézetű volt, így azt hittem biszexuális vagyok, most, hogy lecsendesedtek az érzéseim, már nem érzem magam biszexuálisnak. Egyszerűen lehet ez egy fellángolás is. Nagyon sokat olvastam utána ennek a dolognak, igen változhat még, és amíg nem volt lánnyal sem és fiúval sem kapcsolata addig nem lehet senki biztos az érzéseiben, valóban minden ember életében eljön egy időszak, amikor biszexuálisnak, leszbikusnak érzi magát, de ez a fiatalok 90%-ában csak fellángolás, nagyon kérem, ne próbálja megváltoztatni, ha valóban ilyen, akkor nem lehet megváltoztatni, mert sérülne a lelke! Remélem megérti az én szempontomat is! :)

Üdv.: Egy 15 éves kamasz lány!

2013. márc. 20. 21:30
 32/60 anonim ***** válasza:
91%

21:30

Te egy bizonyos emberbe szerettél bele, de a kérdező gyereke egy meleg oldalon regisztrált. A fiatalok 90%-a nem hinném, hogy ilyen tesz.

A szexualitás nem olyan, ami csak úgy változik össze-vissza.

A kamaszok nagy része a hormonok miatt tényleg érez valami a saját neme iránt, de nem jutnak el odáig, hogy tudatosuljon is bennük, nemhogy regisztráljanak homo oldalon, majd fel is vállalják a másságukat.

A melegek/biszexek évekig őrlődnek, mire egyáltalán saját magukat elfogadják. Főképp a fiúk (te lány vagy, ami más).

Egy fellángolás már rég elmúlna, mire elérnének idáig.

2013. márc. 20. 21:59
 33/60 anonim ***** válasza:
fogadjátok el és szeressétek feltétel nélkül. ez a dolgotok.
2013. márc. 20. 22:44
 34/60 anonim ***** válasza:
fix hogy a kérdező egy homofob férfi
2013. márc. 20. 22:50
 35/60 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat. nem tudom hogy jelent-e valamit de a fiam név és fénykép nélkül regisztrált a meleg oldalon. azért még odáig nem jutott el hogy nyíltan vállalja .
2013. márc. 21. 18:24
 36/60 anonim ***** válasza:
83%
Szegény gyereknek már csak egy elvonókúra hiányzik és meg is kapta egy drogosnak a sorsát. Azokat szokták ilyen szinten kezelni. Nem irigylem. (Én is "más" vagyok, de bevallom, ez a kérdés most kicsit elvette a kedvemet hogy erről bármikor is beszéljek a családomnak. Inkább titokban tolom.)
2013. márc. 21. 18:54
 37/60 anonim ***** válasza:
91%
Igen azt jelenti, hoyg fél és nem meri magát felvállalni, mert ti sem fogadjátok el.
2013. márc. 21. 19:01
 38/60 A kérdező kommentje:
ti olyan nagy okosnak képzelitek magatokat. egyikőtöknek sincs gyereke, akkor mi jogon ítélkeztek????? megkértem hogy szülők írjanak véleményt akik ugyanilyenen keresztülmentek. nyilván egy gyereknek nem ugyanaz a véleménye mint egy szülőnek.
2013. márc. 21. 19:57
 39/60 anonim ***** válasza:
95%

neked az a normális vélemény valaki egyetért veled és ki kellene a gyerekedet gyógyítani belőle?

fiatal vagyok 11/L tudom kicsi vagyok én ehhez meg minden nem vagyok biszex de egyetértek azzal hogy lehet hogy ő így boldog lehet hogy attól lesznek lelki problémái mert ti rá akartok erőszakolni valamit.a gyereketek és ha ő így boldog akkor legyetek ti is azok.én úgy rudom sajnálni a melegeket, biszexeket.egy csomóan nem értik meg őket és ez nagyon rossz lehet.nem kötekedni hanem segíteni akarunk.

2013. márc. 22. 13:48
 40/60 anonim ***** válasza:
96%

Ne szülőktől várjál választ, hanem hozzáértő emberektől ( pl. érintettek).

Ez nem a pelenkázás fortélyairól szól. Attól még, hogy szülő valaki, még nem érthet a témához.

Gondolom az érzelmi oldala miatt vagy kíváncsi szülők véleményére, de itt most az ész a fontos. Észnél kell lenned, mert a fiad boldogulása a tét.

Ne hagyd, hogy az érzelmeid befolyásoljanak, mert még tönkreteheted a gyerekedet.

2013. márc. 22. 14:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!