Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, mi volt a legégőbb...

Kamaszok, mi volt a legégőbb dolog, ami eddig történt veletek?

Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 23:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%

Múltkor a suli melletti kisboltban miután fizettem a rágómért elbambultam miközben mögöttem hosszú sor várt aztán a nő mondta hogy légyszi ne tartsam már fel a sort :DD Annyira nem gáz de most éppen ez jutott eszembe.

15/L

2013. jan. 25. 23:28
 2/15 anonim ***** válasza:
57%

Anyu pont akkor nyitott be amikor a barátomnak éppen orális szexet adtam. Nagyon ciki volt, mert pont elélvezett a számba, és beszélni nem tudtam.

16/L

2013. jan. 25. 23:58
 3/15 anonim ***** válasza:
47%
Az jó és ezt így 16 évesen...:(
2013. jan. 26. 00:13
 4/15 anonim ***** válasza:
94%

egyik csaj átázott és pont arra a székre ültem rá amelyiken ő ült... a fehér nacimmal.:/

13/L

2013. jan. 26. 10:01
 5/15 anonim ***** válasza:
91%

Egyszer haveroméknál aludtam kb 12 éves voltam, és hajnalban felkeltem, azt se tudtam hol vagyok, és véletlenül félálomban belehugyoztam a kukába. Nem tudom miért, de sikerült, semmire se emlékszem, alvajártam vagy ilyesmi... Azért ciki volt:SS

14/F

2013. jan. 26. 10:24
 6/15 anonim ***** válasza:
93%
egyedül voltam otthon, és masztiztam, és hát mivel üres volt a ház, elengedtem magam, erre nagymamám aki amúgy nem is velünk lakik, egyszer csak betoppant hozzánk. hát elég durva volt....
2013. jan. 26. 14:17
 7/15 anonim ***** válasza:
34%
Az a jobb hogy a tömeg szerint én vagyok a barom hogy azt mondom hogy 16 évesen nem kéne cumizni a másik farkát. Én kapok 46%-ot, a cumizós meg 100-at. Hát gratula, csak azt nem értem miért csodálkoznak a tinik amikor szidják a nemzedéküket. Ráadásul most 16 éves akkor még lehet 14-15 vagy még kevesebb volt...:(
2013. jan. 26. 15:43
 8/15 anonim ***** válasza:
90%

Elmentem egy kisebb Tescoba óvszert venni, és fel alá járkáltam, arra várva, hogy kifogjak egy olyan helyzetet, amikor nem nagyon lát senki, odamentem, megnéztem, hogy melyik milyen,egy idős néni közeledett felém, úgyhogy mindent visszapakoltam, tettem még egy kört, aztán fogtam amit kiválasztottam és megkerültem a polcokat hátulról, mert a biztonsági őr ott szobrozott nem messze tőlem és természetesen próbáltam minél kisebb feltűnést kelteni. Gyakorlatilag odarohantam az önkiszolgáló kasszához, gyorsan becsipogtam, fizettem és indultam kifelé, csak út közben a másik biztonsági őr leállított, hogy mutassam a blokkot. Azt egy percen keresztül nézte, közben adóvevőn keresztül beszélt valamelyik másikkal.

Utána kipakoltatta velem a táskámat, meg a zsebeimet, és elkezdett kérdezgetni, hogy mit csináltam ilyen sokáig, meg láttak ám, hogy készülök vmire, meg hogy biztosan kettőt vettem el és csak egyet fizettem ki, meg elkerültem a biztonsági őrt. :S

Még 5 percig kellett állítanom, hogy csak egyet vettem, pedig semmi nem volt nálam ami őket igazolná. Aztán később megunták és azt mondták, hogy jolvan, végeztek, elmehetek.

Amúgy az utolsónak üzenném, hogy nem tudom, hány éves, de vegye már észre milyenek a jelenlegi társadalmi normák.

17 f.

2013. jan. 26. 21:51
 9/15 anonim ***** válasza:
61%
hazibuliba be voltam baszva es nem allt fel.:Dfelhuztam a gatyam es mentem haza..
2013. jan. 27. 01:49
 10/15 anonim ***** válasza:
37%
Milyen társadalmi normák? Nem hiszem hogy normál lenne az hogy valakinek 16 évesen beleélveznek a szájába. Ehhez sokkal érettebbnek kell lenni MINIMUM 17-nek de az olyankor hogyha nagyon érett valaki, viszont normális 20 lenne. 16 még tinédzser, nem kéne ilyenkor szexelni, ráadásul te is és ő is a mostani korotokat írtátok, az esetek meg 2-3 éve is történhettek vagy még előbb, így meg bőven nem normális. 100 év múlva meg azért lesznek leszólva az emberek hogy nem hagyják a 11 éves gyereket bäszni, mert akkor már az lesz a társadalmi norma? Vagy hogy megy ez?
2013. jan. 27. 01:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!