Kamaszok ti mennyit hiányoztok a suliból? Ti betegen bementek?
42 óra hiányzásom volt első félévben. Hogy is mondjam ennek a kisebbik része ami betegség miatt. Ez kb egy hétre jön ki. Szóval nem sok.
Egyébként ha nem fertőzök és jó a közérzetem akkor elüldögélek én bent :D
Nekem 38 óra hiányzásom volt!
Most betegen be kell menjek, tanulni se tudok! Azt hallom milyen sokat hiányoztam, mindig átbaszom őket a betegséggel szerintük. A tesóm meg sosem lesz beteg és amikor én otthon maradok ő is akar, és anyáék meg sajnálják, hogy szegény gyerek milyen kedvetlenül men8 iskolába, szegénynek be kell menni. Meg a tanulásból teljesem elegem van, azon parázok hogy pótolok be mindent.
Az a baj én sem tudom mit akarok...
Soha többet nem hiányzok semmit, olyan szar ha ilyeneket mondanak nekem! A 0 óra hiányzással teljesíteném a legnagyobb álmukat! Az mennyira gáz, ha 16 évesen még gyerekdokinál vagyok?
annyira mint ahogy sok 18 éves is gyerekdokinál van -.-
ez hülye kérdés volt tudod XD
háziorvos oszt cső, annyi,hogy a gyereknyavajákra van szakosodva
Én csak 3 órát hiányoztam, az is lógás volt, mert aznap 2 nagyon nehéz dogát írtunk, és egyikre sem tanultam. :S Azzal magyaráztam, hogy reggel elaludtam. Én sosem hiányoztam betegség miatt, anya mindenáron elküldene suliba. :( Max. ha annyira rosszul lennék hogy meg se bírok mozdulni, akkor talán maradhatnék itthon... De megfázzással mindig elküld, pedig emlékszem, volt egy nap ősz közepén, hogy angolórán 5 percenként fújtam az orromat, és tüsszögnöm is kellett. Elég kínosan éreztem magam.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!