Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok ti mennyit hiányoztok...

Kamaszok ti mennyit hiányoztok a suliból? Ti betegen bementek?

Figyelt kérdés
Nálunk ebből hatalmas vita van, többet tibródok rajta, mint maga a betegségen. Nagyon elegem van...
2013. jan. 21. 20:03
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

# 8

Nálunk egy srác 172-t hiányzott:D Mind igazolt. És most mennek síelni is... Tavaly majdnem évetismételt, mert annyit hiányzott, és még csak nem is volt beteg... (Verseny, mecs, meg ilyenek miatt szokott, és ezekből ennyi összejön neki...O.o)

Egyébként én most betegen járok pont, bár lázam nincs, de elég szarul vagyok. Túlzottan nem zavar, elvagyok. Én egyébként 46-ot hiányoztam, nagyrészt beteg voltam, és igaz, hogy suliba tudtam volna menni, de doga volt, úgyhogy mégse. (Tanultam is, csak én szeretem az utolsó pillanatig kihúzni...)

14/F

2013. jan. 22. 17:48
 22/35 anonim válasza:
61%

Semennyit...amíg nincs 40 fokos lázam addig igenis végig ülöm az órákat.

15/L

2013. jan. 22. 18:22
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

13 órám volt előző félévben

1.alkalommal orvosnál voltam

2.alkalommal meg nyíltnapon

2013. jan. 22. 18:32
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nincs gipszben a lábam,addig elzavarnak iskolába,függetlenül attól,hogy 3percenként fújom az orrom,és levegőt is alig kapok.
2013. jan. 22. 19:04
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 19 órám volt, de fogalmam sincs, hogy mert kapásból tudok mondani 4 napot, amikor nem voltam, és az már 28, de mindegy. Beteg nem voltam eddig szerencsére(lekopogom), pedig úgy szokott lenni, hogy egy október környékén, egy meg május-június. Olyankor van, hogy egy hétig is otthon vagyok. Nem erőltetem annyira, hogy visszamehessek.:) (Egyszer akartam volna, akkor persze nem náthás voltam, hanem súlyosabban fertőző, és pont karácsonykor, amikor semmi tanulás nincs, csak ajándékozás, ünneplés...) Egyébként pedig leginkább versenyek miatt szoktam hiányozni.

15/L

2013. jan. 22. 20:10
 26/35 anonim ***** válasza:
48%
Nagyon sokat szoktam hiányozni, mert a háziorvosommal nagyon jó kapcsolatban vagyunk. Így amikor elmegyek hozzá kiállítja az igazolást, és megszokta kérdezni mennyi hétre adja ki. De most már azt szokta csinálni, hogy kitölti melyik naptól van az igazolás, és majd én írjam rá, meddig szeretnék hiányozni. Amúgy most tartok 210 igazolt óránál. Betegen meg alapból nem megyek be a suliba.
2013. jan. 22. 20:22
 27/35 A kérdező kommentje:
Még mindig szarul vagyok megpusztulok annyira fáj a torkom. Másnak hányingere volt vasárnap és nem jön egész héten. Semmi bűntudatuk nincsen, nem mint nekem. De ilyenkor eszembe jutnak az emlékek, hogy 2 hónapja, hogy tettek velem, amikor megbetegedtem. Hogy hogyan mondták, hogy csak átbaszom őket, hogy nem akarok suliba menni meg ilyenek, keresnek nekem másik iskolát stb. Csak ilyen állapotba olyan rossz tanulni, és nem javulok. Fejembe vettem, hogy csak azért is menjek, hogy bűntudatot keltsek bennük, másnak meg egyből mondják, hogy maradjon otthon, ha beteg. Tavaly 76 órát hiányoztam, nagyon soknak gondoltam, de 2-szer maradtam otthon betegség miatt, 1 orvosi vizsgálat, 3 nap szülői, 1 ofő igazolta ballagás miatt. Általánosban elég keveset hiányoztam főleg mert sokszor betegen is bejártam, nem engedték, hogy maradjak otthon.
2013. jan. 23. 16:39
 28/35 torii válasza:
a barátnőmnek 105 hiányzása van kezelésekre jár nekem 40 de nincs vita
2013. jan. 23. 18:08
 29/35 anonim ***** válasza:

Még nem hiányoztam ebbe a tanévben :D

15/l

2013. jan. 23. 20:52
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem első félévben 1 óra hiányzásom volt.Ritkán vagyok beteg és akkor is csak akkor hiányzok ha fertőző.Második félévben is van már 1 órám de majd még márciusban is lesz egy pár mert síelni megyünk.:D
2013. jan. 24. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!