Kamaszok ti mennyit hiányoztok a suliból? Ti betegen
bementek?
Nekem összesen 17 órá hiányzásom volt.. (tehát 5 nap) abból 3om lovas verseny volt, 1 táncfellépés, meg egyszer nem volt kedvem bemenni és elhúztam az etetést és "Véletlenül" lekéstem a buszt..:D
14/l
2013. jan. 21. 21:05
"nálunk gimiben" ez aranyos volt xD
én csak egy dolgot tudok megismételni, menj el dokihoz, leigazolja és maradj otthon
2013. jan. 21. 21:15
13/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Megyek holnap, lesz ami lesz... Én utána nem hallgatok otthon, akkor még jobban összetörök, mint most ahogy vagyok. Csak a holnapot éljem túl!
127 igazolt hiányzás, tudom, szép mennyiség :)... de sokszor kellett egy kis magány. 4,73 az átlagom, szóval nem igazán van bűntudatom miatta, de azért a második félévben próbálok mindig ott lenni majd.
2013. jan. 21. 21:27
Én ebben az évben kb 100 órát hiányoztam, de néhány óra kivételével mind betegség volt. Általában havonta egyszer mindig van valami bajom. Nem szoktam színlelni, vagy akár rájátszani, egyszerűen betegesebb vagyok. Például kimondottan fogékony vagyok az arcüreggyulladásra is már évek óta. Általában egy alkalommal 2-3 napot szoktam hiányozni, ha nem vagyok jobban, akkor pedig visszamegyek az orvoshoz. 17/F
2013. jan. 21. 21:45
Egyébként, ha tényleg rosszul vagy, akkor délután menj el az orvoshoz, majd ő megmondja, hogy mehetsz-e iskolába. Szerintem 16 évesen már önállóan el tudsz menni, nem kellenek a szüleid se hozzá, én is egyedül járok évek óta a háziorvoshoz. Utolsó voltam.
2013. jan. 21. 21:48
17/35 A kérdező kommentje:
Tényleg rosszul vagyok, de nem érdekel, annyit sírtam, borzasztó náthás vagyok tüsszögök, piros az orrom a sok orrfújástól és nyelni is alig bírok néha, mert annyira fáj a torkom, meg fáj a fejem. Az addig oké, hogy elmegyek az orvoshoz, de valahova haza is kell menni és akkor kiderülne.
36 mulasztott órám volt, ötletem sincs hogyan mert ennek legalább a 2x hiányoztam. Betegen régebben nem mentem be, mostanában bemegyek. Tegnap lázas voltam,de ma bementem. Legtöbbször azért hiányzok mert nagyon nehezen kelek fel (lassú a vérnyomásom)akkor a szüleim néha megengedik,hogy otthon maradhassak.
2013. jan. 21. 22:44
56 óra hiányzásom van, de úgy, hogy egy csomó napon nem voltam beírva. Szerencsére (lekopogom) nem szoktam beteg lenni, ezek az órák mind azért voltak, mert vagy nem tudtam felkészülni az órára rendesen, vagy pedig osztályozóvizsgám vagy pedig előrehozott érettségim volt és ezekre készültem.
Annak meg semmi értelme, ha beteg vagy és úgy mész be.
1. Nem tudsz koncentrálni.
2. Nem tudsz tanulni se.
3. Kapod a rossz jegyeket.
4. Lassabban gyógyulsz.
Lazítsd, néha kell egy kis pihenés. :)
2013. jan. 21. 22:52
Igazolt hiányzásból 63 db volt első félévben.Betegen nem szoktam bemenni általában, meg persze elég sokszor akkor sem, mikor nem vagyok beteg, de jól esne pihenni. :)
2013. jan. 22. 00:28
Kapcsolódó kérdések: