Veletek hogyan viselkedik a főnökötök, amikor bementek a munkahelyetekre meglátogatni a kollégákat, megmutatni a babát?
Az enyém elképesztően bunkó. Behív a szobájába, és előadja hogy mennyire nehéz lesz visszaállnom, darabokra fog szedni, fájni fog, meg ilyeneket. Meg hogy égnek állt a hátán a szőr amikor meglátta a régi munkáimat. Eléggé magam alatt vagyok, mert amíg dolgoztam sok pozitív kritikát kaptam, szépen alakult a pályám. Most is tanulok a kicsi mellett, hogy ne maradjak le teljesen. Ja, a gyerekemre meg rá sem néz, mintha nem is létezne. :(( És ez sajnos már nem az első alkalom volt. :( Én most fogadtam meg hogy soha többet nem megyek be amíg itthon vagyok. :(
Az ilyen viselkedés máshol is szokás? A helyzetemen persze nem változtat, csak kíváncsiságból kérdezem, hogy mi a tapasztalatotok.
Szia!Sajnálom,hogy ilyen fönököd van!Én is munkaadó vagyok de allig vártam,hogy behozza az alkalmazottunk a babáját és a kollégák is mind örültek,mindig megdajkáltuk a picit stb.Közben én is szültem és a lányok mindig nagyon aranyosak,kedvesek ha bemegyünk hozzájuk.És teljesen biztos vagyok benne,hogy nem azért mert én vagyok a "fönökasszony"!!!
Hanem azért mert mindannyian családbarátok mindegyiknek van 2-3 gyereke.Lehet jobban jársz ha más munka útán nézel ha lejár a gyesed mert én ilyen helyen nem dolgoznék!Sok sikert és fel a fejjel meglátod mindenre van megoldás!Üdvözletem:Zsuzsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!